- Член од
- 17 јануари 2009
- Мислења
- 2.814
- Поени од реакции
- 4.666
Некако не заприметивмеима тема, знаете, така![]()
![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
Некако не заприметивмеима тема, знаете, така![]()
Интересна е. Онака си задржува крипи атмосфера. Има дешавки, не е монотона. Ок серија. Од поновиве е од подобрите.
homage na site horrori od 80'
atmosfera i eden kup referenci
se gleda se potrudile
ne deka vredi vredi ama izgledaj ja, ok e
Добро ја опишавте, нешто над просек и интересна за пратење, добра атмосфера, децата скроз погоден каст. Визуелно има филинг како да е сет на Спилберг.Од две изгледани епизоди, се работи за комбинација на гуниси добро зачинета со sf и незначително количество хорор. Мало гратче во 80-тите во кое се случува нешто. Децата сосем добро глумат, Винона изгубила нешто од кондицијата и убавината. ОК серија, засега.
Лошо глумеше, многу не убедливо, просек невиден. А и серијата си патеше од проблемот како и повеќето нови "хорори" не е страшна, повеќе е мистерија/сф него хорор.. Децата сосем добро глумат, Винона изгубила нешто од кондицијата и убавината. ОК серија, засега.
Излезена е првата епизода, не е фејк, така решиле да ја пуштат уште сега, без реклами. На 22 Септември пак ќе биде пуштена истата па ќе си тера нормално, еднаш неделно.Читам по нетов некоја одбивност кон серијата Ван Хелсинг, главно заради тоа што Ванеса. Мене ме збуни друго. На имдб по распоред првата епизода е 22-23ти септември, а веќе е излезена за симнување. Дали знае некој дали е фејк или е стварно излезена?
Fringe, Californication, Hustle, V the Visitors.Некоја побрза серија без многу драма и развивање на ликови? Со помалку сезони подобро.
Фала на препораката.Fringe, Californication, Hustle, V the Visitors.
Na crnaberza ja imas serijataДали е можно негде да се најди торент од Сиви Дом, југословенската серија од 12 епизоди?
Па да, не е нешто екстра ама добра и тензична драма