Општи вело муабети, прашања, совети

L

.Lost Angel.

Гостин
Со друштво ке идам, ама мислев околу пола саат има до таму, сега искрено ке видам. Иначе 2ца идат со слаби точаци, највероватно кинески, еден со Sprint ќе оди (валда добар му е, иако спринт сите знаеме какви точаци се), еден со specialized Hardrock SE (или некој сличен ваков), еден со GIANT, еден со Capriolo, 2ца со мотор, и јас со SCOTT ASPECT 50
Па нема баш пола саат :) а и доста големо друштво сте се собрале само овие со мотор :pos: што бараат да не ви помагаат ако некој се умори па да го шлепа :D

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Па нема баш пола саат :) а и доста големо друштво сте се собрале само овие со мотор :pos: што бараат да не ви помагаат ако некој се умори па да го шлепа :D
Па едниот има оние DOBERMANN точак од 6.000 и срам му било да оди и плус нема сила, а овој другиов нема ни точак а му се иде, па се најдоа и заедно ке идат:pos: Цела опрема и вино ке им го ставиме кај нив нека го носат, ни се погодија :D

EDIT: Ако сака некој нека ни се придружи ако сака да вози :) Пријателски настроени сме

L

.Lost Angel.

Гостин
Па едниот има оние DOBERMANN точак од 6.000 и срам му било да оди и плус нема сила, а овој другиов нема ни точак а му се иде, па се најдоа и заедно ке идат:pos: Цела опрема и вино ке им го ставиме кај нив нека го носат, ни се погодија :D

EDIT: Ако сака некој нека ни се придружи ако сака да вози :) Пријателски настроени сме
Може јас ама :) кој ден вие планирате да одите :D а и јас живеам тука во лисиче ново де

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Може јас ама :) кој ден вие планирате да одите :D а и јас живеам тука во лисиче ново де
Задутре изглеа ке идеме, само да се собереме и да купиме се` што треба. Ако си од НЛ, може и те знам :). Ај по ПП ке ти пишам :)

O

onlya

Гостин
Еее и јас сакам да дојдам со вас ама па периодов не ич не ми е погоден :( После 5 ти септември ако планирате некоја тура до манастириве околу Скопје планирајте ме и мене :D

peter

Петар Пан...
Член од
6 септември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
165
Задутре изглеа ке идеме, само да се собереме и да купиме се` што треба. Ако си од НЛ, може и те знам :). Ај по ПП ке ти пишам :)
Јас се прибрав.. и спремен сум за возење. Иначе до Марков Манастир е пичкин дим возењето..

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Јас се прибрав.. и спремен сум за возење. Иначе до Марков Манастир е пичкин дим возењето..
Мене малер вчера ми се дупна гума и сега ме мрзи да ја правам. Да ја направам и деновиве изгледа ке идеме

Член од
16 февруари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
78

$9,349.99 :sick: :confused::eek: ако соберам толку пари некоаш ќе си купам :sneaky: има во Македонија вакви точаци кај што се продаваат ?
Бидејќи конкретниов модел е Trek, најверојатно можат Bikestop да го донесат.

Ако мислиш општо за time trial/triathlon точак, би требало повеќе продавници да можат да нарачаат...

Член од
14 август 2012
Мислења
18
Поени од реакции
32
Дали може да се исправи бандаж, и што пари чини доколку да?
Може. Е сеа, нема да биде 100% прав како што бил како нов, ама се исправа. Зависи од точкарот, 100-150-тина денари е.

Член од
31 мај 2012
Мислења
116
Поени од реакции
79
Povelete site na Skopje Design Week vo Kurshumli an, Dragon Custom ke bidat tamu od 4-10 od 18 casot, a 8-9 ti ke ima nagradna igra vo koja prvite dvajca sto ke se pojavat so velosiped vo 17 casot ke dobijat besplaten tattoo dizajn, site ostanati ke dobijat kuponce so popust. Dojdete da si napravime muabet i da si pomineme ubavo. Ve ocekuvame
http://www.facebook.com/events/217942045001540/?notif_t=plan_user_joined

K

kalimer0

Гостин
Како помал возев многу, со еден другар возевме по 5-6 часа во денот :D сега немам велосипед ама ако купам есенва ќе возам пак :)

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Колку чинат нови плочки за диск кочници?Итно ми треба.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Продавам нов брзиномер за велосипед. Брзиномерот е водоотпорен, има 15 функции, доаѓа со упатство за монтирање и батерии.
http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=457839

Можам да го пратам по Карго во секој град на Македонија. Цената е 500денари.
Јас сум заинтересиран, ама начинот на плаќање е тежок. Плус пари да соберам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom