Општи вело муабети, прашања, совети

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Ако некој има потреба продавам амортизер користен ни 2 месеци (може да се види на сликите) бидејќи земав нов велосипед.

http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=441002
Стави слики од новиот велосипед, да го видиме. Пофали се, па и ти што си. :)

Добри ти се фоткиве на машина за перење алишта. :)

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Стави слики од новиот велосипед, да го видиме. Пофали се, па и ти што си. :)

Добри ти се фоткиве на машина за перење алишта. :)
Претставен е велосипедот на темава уште лани, скролај назад ако те интересира :)

Член од
31 мај 2012
Мислења
116
Поени од реакции
79
Da ne znae nekoj kaj mozam da najdam nekoj sto pravi pleteni koshnici od drvo od bambus ili vrba itno mi treba ili kaj da kupam koshnica pletena za velosiped

П

Паган-др

Гостин
Shimano Altus е подоле од Shimano Acera во класи?

Инаку еве ја машината што ја возам веќе 12 години :)

L

.Lost Angel.

Гостин
Дали има тука некој за утре да направиме тура до Матка или пак Марков Манастир?
може и од сабајле после 6 часот :)

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Еден предлог до поискусните велосипедисти / бајкери. Ако не ве мрзи, може да направите некој тип на компилација на мапи по коишто имате возено offroad во близина на Скопје (Матка, Водно, Скопска Црна Гора, итн..), па да напишете инфо за секоја стаза, колку е тешка (Beginner, Medium, Advanced), колку е стрмна, работи на коишто треба да се пази на таа стаза, итн, итн... u get my point. Нека биде тоа како некој тип на интро за тие што се тазе и сега почнуваат со возење, или неодамна набавиле точак кој може да издржи offroad, без да му пукне рамот на првата кривина :D

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
На прво место, од лично искуство можам да ти кажам дека Бајкстоп се доста стручни, моментално се дистрибутери за TREK и GIANT и мене ми имаат оставено впечаток на прави професионалци и се меѓу првите што отвориле продавница од таков тип во Македонија.
Можеби се профи, но арогантноста и услужливоста на Љубиша и Џими, како и трескањето на цени за делови од памет ме тера никогаш да не стапнам таму па макар биле и последни на светов. :cautious:
--- надополнето: 30 јули 2012 во 22:49 ---
Гледам точаци по страниве наши, пошо иам еден ама зафркава нешо и треба делови да му мењам.
Си реков во случај да се скапи деловите, боље нов да си земам. Гледајќи точаци, налетав на следниов(не планирам да го земам, боље кола ќе си зеам:) ):

Го има само по нарачка и според тоа што видов вреди
цена 10233.97 еу :eek:

Ме интересира, како може толку пари да е точаков. Па златен да беше немаше волку да вреди.

Гледам сеа и на порталов, Астон Мартин точак 39000 долари! WTF?
Точаков е карбонски (профи), со највисока класа на делови и најсовремена технологија, нешто слично вакво (на сликата е комерцијалната верзија) се возеше сега на Тур де Франс 2012 од Radioshack Nissan Trek тимот. :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Дали може да се исправи бандаж, и што пари чини доколку да?

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Продавам нов брзиномер за велосипед. Брзиномерот е водоотпорен, има 15 функции, доаѓа со упатство за монтирање и батерии.
http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=457839

Можам да го пратам по Карго во секој град на Македонија. Цената е 500денари.

Член од
31 мај 2012
Мислења
116
Поени од реакции
79
Потребен ми е гидан несто слично ко на крузеров на сликата ако има некој нека пише velosiped-1106.jpg

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Сите што планираат да идат на водно со точак да знаат дека не пуштаат нагоре ни по патот, кај панорама имаат стаено еден дедо и рампа...

Kajgana Shop

На врв Bottom