Општи вело муабети, прашања, совети

Член од
30 јануари 2014
Мислења
6
Поени од реакции
1
дали те има на фејсбук или дај предлог како да искомуницираме за road bike имам прашања. само не овде ретко користам. поздрав[DOUBLEPOST=1467833246][/DOUBLEPOST]

дали те има на фејсбук или дај предлог како да искомуницираме за road bike имам прашања. само не овде ретко користам. поздрав
bojan89n@gmail.com, samo te molam reagiraj pobrzo, ili vo privatna poraka daj mi tvoj broj, pa jas ke te kontaktiram[DOUBLEPOST=1467879476][/DOUBLEPOST]
дали те има на фејсбук или дај предлог како да искомуницираме за road bike имам прашања. само не овде ретко користам. поздрав[DOUBLEPOST=1467833246][/DOUBLEPOST]

дали те има на фејсбук или дај предлог како да искомуницираме за road bike имам прашања. само не овде ретко користам. поздрав
bojan89n@gmail.com, samo te molam reagiraj pobrzo, ili vo privatna poraka daj mi tvoj broj, pa jas ke te kontaktiram

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Друштво да пиши некој како се рангирaни Тектро кочниците за МТБ (Draco, Novela, Auriga, Gemini)?!

Acohipmk

Манипулативна кокошка.
Член од
3 ноември 2008
Мислења
1.458
Поени од реакции
2.013
Друштво да пиши некој како се рангирaни Тектро кочниците за МТБ (Draco, Novela, Auriga, Gemini)?!
Од послабо кон појако. Aries, novela, aquila, auriga, hdc, draco, gemini и orion.[DOUBLEPOST=1467923466][/DOUBLEPOST]
Здраво, еден совет ако може имам Scott Aspect 630 со каталошка опрема, сакам да ставан посаглам вила, ако може предлози и која спецификација да биде поздрав.
Ќе бараш права вилушка, да не биде вратот "tapered", за диск, со 100мм од.
Еве оваа би требао да ти одговара. Реба.

Последно уредено:

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.092
Поени од реакции
11.497
Дали некој имал искуство оваа сумњива ефтинија? Ми треба за кратки релации низ град.

Martinmkd

Roadie
Член од
20 мај 2009
Мислења
296
Поени од реакции
412
Купи си половен велосипед за истите пари, ветувам дека многу помалку проблеми ќе имаш. Ефтиниите страдаат дури и од кратки градски релации. :)

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Зеј си Шимано кочници, аир ќе видиш.
Дали некој имал искуство оваа сумњива ефтинија? Ми треба за кратки релации низ град.
Крш. Кинез на ОТО го имат склопвено.
Зеј си половно, ко шо спомна Мартинмкд, барем сеа ќе најш добра 26ка со супер опрема, за 200 - 250 евра.

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.092
Поени од реакции
11.497
Зеј си половно, ко шо спомна Мартинмкд, барем сеа ќе најш добра 26ка со супер опрема, за 200 - 250 евра.
Барам по огласниве сајтови, ама слабо иде некако :(

Член од
15 март 2013
Мислења
955
Поени од реакции
620
Барам по огласниве сајтови, ама слабо иде некако :(
Пред некој ден имаше еден Racer со дискови на спорти сејл за 13000 денари и пишуваше не е фиксно .
Ама сега гледам го нема ни на пазар3. Избришан е.
Си го дал човекот.

Слабо бараш друже

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.080
Поени од реакции
2.026
Има некој користено од онаа сретство против дупнување на гуми?
Конкретно ми треба за поправка на фудбалска топка...
Данкешен.

Martinmkd

Roadie
Член од
20 мај 2009
Мислења
296
Поени од реакции
412
Има некој користено од онаа сретство против дупнување на гуми?
Конкретно ми треба за поправка на фудбалска топка...
Данкешен.
Интересна идеја имаш, ако можеш да го убациш внатре некако, сигурно ќе ја затне дупката.
Ми стави чивија и на мене сега, имам две Адидас, и две Пума фудбалчиња кои дишат. :)

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Duration 42 min 58 sec, distance 15.7 Km
elevation gain 127 m, elevation loss 177 m
Просечна брзина 22 Kph
Плус 3 Km додека го активирам runtastic....не знам колку е точен, ама се на се не е лошо мислам како за аматер :)
Со крш точак купен 1000 ден. јбг не ми се дава пари.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.080
Поени од реакции
2.026
Интересна идеја имаш, ако можеш да го убациш внатре некако, сигурно ќе ја затне дупката.
Ми стави чивија и на мене сега, имам две Адидас, и две Пума фудбалчиња кои дишат. :)
Гледав некои видеа на ут убризгуваат со шприц... може ќе помине.
Само да се погоди количината која ќе се внесе во топката... затоа и прашав дали има некој искуство во ова

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Член од
16 јуни 2012
Мислења
28
Поени од реакции
4
nekoj za vozenje velosiped na stazata vo avto komanda skoro sekoj den popladne ? ... pointeresno e vo drustvo mislam :)

Kajgana Shop

На врв Bottom