Општи вело муабети, прашања, совети

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
епа арно си сторил само уште гуми да смениш гледам задната излижана ти е многу ке се убиеш негде

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.663
Поени од реакции
213
aj te molam prasaj kolku pari e viljuskata deka i jas treba da stavam. drugo mene ne mi e jasno tocacevo slabo go odrzavas a?

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Јес, конечно некој да е задоволен од Zoom како мене.
Истиот амортизер го имаме, за тие пари е одличен :)

Може и да покренеме кампања за SajSiga - Не ми е срам што возам SRAM. ^-^
Xexe абе не сум јас против SRAM менувач, само не сум луд да фрлам нов менувач, барем не додека овој работи како треба :smir:

DarkEyE994

Возам-_-Точак
Член од
4 март 2009
Мислења
285
Поени од реакции
9
абе точачето го одржував ама наидов на економска криза и плус сега кога се утепав малку повеќе се изгреба.Иначе на старо е купен за 200 еврејчиња!

Arioth

Purpletrator
Член од
20 февруари 2007
Мислења
527
Поени од реакции
82
Амортизерот е 2500 денари :smir:

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
то бе милан:D герила маркетинг:D

Член од
17 ноември 2008
Мислења
346
Поени од реакции
15
I jas imav ZOOM BRAVO 386 ama sum pre zadovolen vleguvaat do kraj 70 mm :D ama sakam pogolemi ina4e ne bi gi smenal

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.663
Поени од реакции
213
aj da prasam poso sam nemozam da si go resam problemov. znaci imam anatomsko sediste velo sega go kupiv bas radi problemot so staroto so go imav no velovo e bolje ama pak problem. znaci kako i da go namestam ponapred ponazad sedisteto i agolot pak imam problem osekjam pritisok od sedisteto megju nozeve tocno u sredina nekade kaj so mu doagja prostatata. e sea dali e moguce ova da mi se desava radi toa sto mislam deka rackive mi se nisko staveni?dali e mozno deka se navednuvam i da me pritiska ts da ne sedam tocno kako sto treba?

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
aj da prasam poso sam nemozam da si go resam problemov. znaci imam anatomsko sediste velo sega go kupiv bas radi problemot so staroto so go imav no velovo e bolje ama pak problem. znaci kako i da go namestam ponapred ponazad sedisteto i agolot pak imam problem osekjam pritisok od sedisteto megju nozeve tocno u sredina nekade kaj so mu doagja prostatata. e sea dali e moguce ova da mi se desava radi toa sto mislam deka rackive mi se nisko staveni?dali e mozno deka se navednuvam i da me pritiska ts da ne sedam tocno kako sto treba?
Да може да е и до тоа. Пробај да најдеш рогови бидејќи со нив се седи поисправено. Пазеше ли да купип меко седиште со вдлабнатина на среде?

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
да , такво му е седиштето.. ама поентата е што најверојатно конституцијата на точакот не му дозволува да вози во нормално.. или висината на рамот е мала и не му одговара според неговата висина - многу повисок од што треба.. или едноставно седиштето не му одговара.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.663
Поени од реакции
213
ramot e malce pomal zatoa sto sum jas ckart velicina sledniata so ja ima mi e golema a ovaa mi e malce mala i toa e toa bolje mala nego golema i da mi gi snema jajacata. sedisteto e top ke vidam so rackive

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Еве се подновив со брзиномер не е нешто специјално ама брка работа :smir:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.663
Поени од реакции
213
aj pisete nesto povekje be okolu sedenjeto znam deka sedisteto se mesti visina napred nazad i agolot na sedenje. kako vie sedite dali na tie 2te koski amerikancive so gi vikaat sit bone?kako sedite kolku navaleni kolku vi e volanot pod sedisteto takvi stvari

Kajgana Shop

На врв Bottom