Абе да тибам ме исплаши :bip::bip::bip::bip:mr_wicket напиша:
Поентата е да гледате во точката додек е сликата жолто - сина, сконцентрирајте се убаво и ќе види те што се случува. Мене многу ми се допадна.
ПС. Нема ништо страшно.
Crazy P0Y0L напиша:mr_wicket brat so ne objasne ti so se slucvit mara jas mislev deka vtorata sliak ti ja mislis za iluzija stvorena od prva slika
ncncnc so ne kaza barem nemase da te safrkavame tolku
Си рековте ЕУРЕКА! Ебаве.. :nesvest:_|Sp|DeR|_ напиша:Koнечно и јас сватив....кога се пулиме во точката после кога се сменува сликата ни изгледа дека има сино небо ама кога ќе трепнеме пак и се гледа дека е сиво....бравос за оној што ја направил.Инаку и јас да направам таква слика нели камењата беа сите сини во првата слика е да ги направам тие зелени после кога ќе се смени сликата небото ќе биде зелено.Тоа не е ништо чудно ама кој да се сети на тоа.Еве уште една таква слика http://www.johnsadowski.com/2006/06/spanish-castle-magic.html
Е сега покрај сеирот има и логика.mr_wicket напиша:Eве ви овде малце различно е ама истата слика е. Прочитајте убаво ќе видите што се случува.
jas uste od odma go vidov:bip:Crazy P0Y0L напиша:a na ova se "skrsiv od smeenje
check this out
Ќе пишам уште еднаш ЕУРЕКААА!*P|nK_G|rL* напиша:Durrrrrrrrriiiiiiiiiiiiii sega svativ Dobro e, ali od po4etokot mislev nekoja glupost e