Омилен лик од серија? (ЧИТАЈ ПРВ ПОСТ!!!!!!!!!)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Ari Gold од Entourage (иако во конкуренција со Винс :D ).
Оти е ефективно, интелигентно и елоквентно копиле. Јаки ми се закачките шо ги прај during phonecall. Евреин, што работи андер прешр и на крај gets it.

Frank Reynolds од It's always sunny in Phila ваљда ми е омилен лик од сите серии воопшто. Старо дебело дртало, мултимилионер кој живее во шупа и дели кревет зо неписмена забеготина, и сонува да лоби ракчиња и cat fish во река од петта категорија, а во меѓувреме тепа време со дружина која има години колку него. It's a baar :D

Пол Ласидер од Спин Сити, оти е глуп. :D

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Ali Surmeli ... nema sto povekje da se kaze za ovoj glumec osven turski PETRE PRLICKO !
--- надополнето: 16 јули 2013 во 22:32 ---

Kako tie mecinjata od " Star Wars " mi lici so kapceto :P

Sassy

sultan instead of the sultan
Член од
5 ноември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
72
Толку страни со култни ликови од серии и никој не му текнало да ја стави Karen Walker?
Не сте луѓе бре за мене:P

Не озбилно јас знам дека сум малку болна по серијава, ама мислам дека нема човек кој некогаш гледал Will and Grace и не помислил на бријантново прцуле од метар и шумска јаготка дека е едно од најместралните женчиња во било која серија евер!
Цицесто, мрзливо, осторумно,шегобијка, без влакна на јазикот и секогаш пијано, ма мортуз пијано.
Да не забораиме на нејзиното алтер его Анастејжа Биверхаусен.

Треба повеќе да зборувам за легендава?
Што би и рекол Џек на времето,
Ah, Karen, beneath those big breasts beats a heart as big as those breasts.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.559
Поени од реакции
2.524
(не знам зш го ставаат психопатон/педофилон/педерон од Призон Брејк, како може таков лик да ти биде омилен не знам, супер одглуми ама глума и лик не е исто...)

Брендон Волш
зш ги муваше сите пички у серијата којзнае колку беа на број за да стигне и до Кели. Цар!
(БТЊ Џејсон Пристли за време на првата сезона и се качувал ушка на Шенон Доерти.)

Соер
зш е антихерој а увек таквите се понитересни од клише досадните херои како Џек кои дрват цело време вака треба така треба, антихероите пореално се однесуваат, кој како заслужил така, непредвидливи се, и полесно може човек да се идентификува со нив

Гордон Шамвеј тзв. АЛФ
како може да не го сакаш харизматичниов саркастичниов крзнен ванземаљац кој увек му се прави паметен на Вили и глеа да ја изеде мачката :ROFLMAO:

Идеално Лоша

(more human than human)
Член од
8 февруари 2013
Мислења
118
Поени од реакции
106
Claire Danes( Carrie Mathison) - Homeland.

Офицер на ЦИА, патриот, ултра интелигентна личност со манично- депресивни напади, мислам дека ме распара со глумата! Аfter all the shit they dragged her through, ниту во еден момент немаше намера да се откаже.
Едноставно карактерот на ликов е фасцинантен а Clarie го долови тоа повеќе од одлично.

Холивуд, мислам дека е крајно време да се позанимаваш со девојкава!

Член од
17 октомври 2013
Мислења
887
Поени од реакции
1.877
Chloe од Don't trust the B in appartment 23. Непоправливо луда :)

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Daenerys Targaryen од Game of thrones.
majkata na zmejovite.png

Едноставно брилјираше во серијата, немам зборови. Најдобриот лик од сите серии (зборуваме за серии, филм е друга работа) што ги имам гледано.

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
760
Поени од реакции
1.209

(Ellen Mute)- George , серија Dead like me.Се работи за млада девојка која нема проживеано речиси ништо у животот и умира заради тоа шо на глава и паѓа вц шолја.Мене ми се свиѓа тоа што е незаинтересирана и саркастична.

Megan Mullally- Karen Од Will & Grace.

Женава ми беше идол. Како е само безгрижна :D

Флојдерка

Together we stand, Divided we fall..
Член од
7 април 2012
Мислења
336
Поени од реакции
340
Ќе почнам од мојот најомилен, од единствениот!

Alan Shore (James Spader) - "Boston Legal"

Згоден. Саркастичен. Со големо срце. Шармантен. Суперинтелигентен. Најдобриот адвокат што постои!
Слушајќи го Алан во судница е уживање и доживување само по себе. Начинот на кој ја пренесува улогата е неверојатен! Покрај тоа, тој е прекрасен човек кој знае да сака, кој е верен пријател и секогаш го слуша својот инстинкт. Совршен!

Adrian Monk (Tony Shalhoub) - "MONK"

Не се ракувајте со него! Не кивајте, не плачете, не кашлајте... пред него!
Најдобар детектив во Сан Франциско, Америка, Светот! Може да реши случај со само неколку погледи. Во суштина мил човек кој лесно може да се засака. Неговиот живот е одбележан со смртта на неговата сопруга и живее само да го пронајде нејзиниот убиец.

John James Preston a.k.a. Mr. Big (Chris Noth) - "Sex and the city"

Зар се потребни зборови? Згодниот фраер од Сексот и градот чие срце не сакаше да се отвори целосно кон љубовта.. И покрај сите негови киксови, на крајот заслужено остана покрај Кери.

Hank Moody (David Duchovny) - "Californication"

И покрај неговата неразумност, едноставно не можете да не го сакате! Интелигентен писател, со слабост кон жени и алкохол, но со една жена во срцето - прекрасната Карен. И покрај сите нивни распади, не би рекла дека секогаш тоа беше негова вина.

..To be continued!

Kajgana Shop

На врв Bottom