Омилени продавници за шопинг

R

Razorblade Kiss

Гостин
Тин Тин. :) :sport2: И 4 seasons,со гардероба од Шутка и Васидора. Ма прекрасен микс.

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Bershka , Pull and Bear , Springfield , Bitsiani , Puma , Adidas , Nike ...

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Јас сум од Тетово и тука немам некој омилен бутик. Во албанските бутици има прилично спортска гардероба, а и таа што ја има не ми прави ќејф, така да тие не ги ни рачунам кога идам у шопинг. Македонските се ок, ако видам нешто што ми се допаѓа а има пристојна цена го купувам, независно од бутикот.
Во Струмица чим стигнам идам во Пар, ми се чини дека пола Струмица од таму пазарува, ама и тој на моменти знае да ме разочара. Инаку долна облека од Глобал еден бутик.
Во Скопје, во ГТЦ - Калиопе, Теранова, Еуроазија редовно ги шетам. Во Еко порано појше идев ама сега е катастрофа. Една иста роба со години седи. А исто и во Рамстор има еден бутик на кој не му го знам името ама има супер евтини и убави работи. И секако, Шутче.

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
Немам некои омилени продавници, ама во Скопје најчесто купувам од Мотиви, Котон, Манго....

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Има еден бутик во ГТЦ кој често го посетувам Вип, имаат убави работи. Исто така и Креативо. И Евроазија.
Овие три ми се стандардни.

А кога сум во Струмица пазарам во Импреса, во Глобал.

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Ко ќе одам Скопје значит знам точно во кој продавници ќе влезам.Секое одење ми е исто :pos:
Прво Спрингфилд,Мотиви,Tally Weijl,Котон,Манго.
Сега и во Веро одам во New Yorker i Euro Asia.
Од Охрид од Рокси,Авангард ,Happening,Cool, Џексон.Плус она новоно изгледат ко да имат убај работи.Nikky се викат ваљда :)
Ииииии за патичиња Nike или Converse а штикли нешо Bata.
А накитче нешо од Accessories.

Kajgana Shop

На врв Bottom