Вакви си купив за зимово само штиклата има друг облик,висината е таа.Три пати досега ги имам облечено,од кој еднаш паднав.Ако дава некој часови за одење на штикла да се пријавам.Полошо неможе во ништо да се чувствувам одколку на штикла,ги бројам чекорите и одвај чекам да седнам,нозите ми развиваат 500 температура,а добивам и болки во грбот
Исто и јас си купив слични:helou:Вакви си купив за зимово само штиклата има друг облик,висината е таа.Три пати досега ги имам облечено,од кој еднаш паднав.Ако дава некој часови за одење на штикла да се пријавам.Полошо неможе во ништо да се чувствувам одколку на штикла,ги бројам чекорите и одвај чекам да седнам,нозите ми развиваат 500 температура,а добивам и болки во грбот
За ништо на светот не ги менувам патиките,среќа што има модели кој се патика чевла и можат да се мешаат.И за се што е ниско го давам својот глас и подршка да прават подобри модели
Типка со вакви да ми дојде ја зимам за жена одма!Удобни можда се,а и интересни се за гледање.. ама само за гледање
инаку,
Па како да не сум педофилски настроена кога си го бара?)Типка со вакви да ми дојде ја зимам за жена одма!
Па ајде најдов кандидатка за жена. Иначе зошто педофилски настроена?????? 19 иамПа како да не сум педофилски настроена кога си го бара?)
Моите „овогодишни“ чизми ја имаат оваа висина ама се превртена кожа и ги немаат горе тие дупките за врвци.
Иначе, не се незгодни за носење, ама тешко е да се најде со што да се комбинираат. Сукњи и фустани нема проблем, ама за фармерки и панталони - или доволно широки за да се стават од горе (што е штета) или треба да се сериозно тесни за да се стават во чизмата и да не се приметува набран материјал оддолу.
Да бе, одаВна си легален и тиПа ајде најдов кандидатка за жена. Иначе зошто педофилски настроена?????? 19 иам