Немој не ме радуј, истите педери иако ги тепавте во финале, 2 години претходно ве ебаа, немој вака сеа брат...башка и најлузерска екипа си зел да ја обожуваш ебате...20 години титула не виделе ебаго, добри ти се Тотнем не оваквај и ти сеаПокрај Милан имам симпатии према Атлектико Мардид,Тотенхем,Ливерпул(знам али зверови се ) и ПСЖ
Е Торес Селанецот со румени образи е играчиште, факат!ради Торес бе не за друго,ја дека го пратам него цел живот и кај иде он за нив сум....ако иде у Интер и за нив ќе навијам
Немој не ме радуј, истите педери иако ги тепавте во финале, 2 години претходно ве ебаа, немој вака сеа брат...башка и најлузерска екипа си зел да ја обожуваш ебате...20 години титула не виделе ебаго, добри ти се Тотнем не оваквај и ти сеа
1. Супер е тоа што си навиваш и си го сакаш тимот, јас за Јунајтед навивам уште од дете (уште кога Стив Брус беше капитен)...така да истото што ти го викаш за твојот тим, го тврдам јас за мојот и многу повеќе :wink:1.Ја искрено да ти кажам вака како голем и долгогодинешен фан на Ливерпул ме чуди како другите луѓе не навиваат повеќе за Ливерпул. )) Така играат со срце, понекогаш и многу атрактивно мислам дека нема шанси да каже некој многу педерски ги добиваат утакмиците или да не ти се симпатични.
Се надевам годинава ќе се прекине 20 годишниот пост од титулата во Премиер лигата и на крај на сезона ЖЕРАРД ќе подигне еден така поголем пехар на среде Енфилд Роуд. )
2.А ако бидеме реални, до сега во европа оваа сезона најдобар играч е дефинитивно Стивен Жерард. И Меси.
пази што си рекол. те држам за збор душманради Торес бе не за друго,ја дека го пратам него цел живот и кај иде он за нив сум....ако иде у Интер и за нив ќе навијам