Омилени имиња

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
Mашки: Кристијан(meh), Андреј.
Женски: Викторија, Симона

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Мила и Мина:P
А од машки немам омилени.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.403
Поени од реакции
25.266
Од досада ги прочитав сите 28 страни и само во еден пост е спомнато моето име. Добро бе, толку е грдо да му ебам мајката, прв пат размислувам на оваа тема.
Омилени имиња... што знам, ги имам многу, затоа што сите имиња ме потсеќаат на некого, на некоја...
Од машките, омилени имиња ми се Александар и Наум, како двајцата мои браќа... Па Христијан, како еден од моите идоли во животов, Мартин, Виктор, Боби исто така, сите овие ми се посебни. Андреј ми е едно од омилените затоа што ме потсеќа на мојот омилен фудбалер на сите времиња.

Од женските најмногу ми се свиѓа Андреа, Моника, Александра ми е убаво име, ме потсеќа на
нешто убаво, што знам други... Викторија, Марија... како ќе заборавев Марија, ме потсеќа на една членка на форумов, поим за лепота. Ана... ах Ана. Кратко и јасно. :)

Ivana*Antique

Чисто информативно
Член од
5 септември 2011
Мислења
312
Поени од реакции
144
Од машки: Никола, Марин
Од женски: Никита, Јована, Ивана :)

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Лустерко, Змејко, Еленко -машки
Ратка ,Паца , Номка -женски

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Лука,Андреј,Иван,Петар,Никола,Марко,Давид

Ана,Марија,Маја,Ања,Викторија,Сара,Сандра

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.667
Поени од реакции
7.310
машки: Лука,Виктор

женски: Викторија,Маја

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Од досада ги прочитав сите 28 страни и само во еден пост е спомнато моето име. Добро бе, толку е грдо да му ебам мајката, прв пат размислувам на оваа тема.
Омилени имиња... што знам, ги имам многу, затоа што сите имиња ме потсеќаат на некого, на некоја...
Од машките, омилени имиња ми се Александар и Наум, како двајцата мои браќа... Па Христијан, како еден од моите идоли во животов, Мартин, Виктор, Боби исто така, сите овие ми се посебни. Андреј ми е едно од омилените затоа што ме потсеќа на мојот омилен фудбалер на сите времиња.

Од женските најмногу ми се свиѓа Андреа, Моника, Александра ми е убаво име, ме потсеќа на
нешто убаво, што знам други... Викторија, Марија... како ќе заборавев Марија, ме потсеќа на една членка на форумов, поим за лепота. Ана... ах Ана. Кратко и јасно. :)

Брат моето нигде го нема па што :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom