Од што имате фобија?

Vikuska

I know the pieces fit...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
879
Поени од реакции
7
ja imam strav od prenatrupanost na polici. ama stvarno

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
Јас имам фобија од многу снег.

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
definitvno od mostovi pod koi sto ima golema reka.vo toj moment pocnuva da mi se vrti,da mi se tresat nozete i mi idat sliki za toa kako paga mostot i se davam uffff horor

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Fobija? Fobija od visoko od paganje, neznam zosto ama imam i toa mnogu mi e strav, poveke od samoto paganje otkolku od visocinata, i obicno mrazam skali i kacuvanje, visoki kuci ili zgradi, uf mi se vrti.

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
Јас имам фобија од височина

S

Stef Bachatero

Гостин
Фобија хммм од зборење пред публика уфф како мрзам да зборам во гужва.Сакам мирен живот.

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
јас имам некако мал страв од тесно место или било што, а понекогаш и од темница

но најмногу ми е страв кога на некоја кривина се одминувам со голем камион (во автомобил нормално )

^Cutie^

*Charming Princess*
Член од
22 март 2007
Мислења
869
Поени од реакции
1
Од тесен простор (мислам оти ќе се загушам и одма ме фајќе паника) а исто и од рок темница...А некојпат се плашам и од вода (нормално мислам на базнет, море...).Мислам оти друга фобија немам...

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Se plasam od coveckata plitkost.Od negovata ednodimezionalnost,neperceptivnost,los vkus i vecna glupost i konformizam koj poleka go jadat i pretvoraat vo del od masata topovsko meso za onie koi go nadminale toa nivo.Mnogu mi e strav deka eden den tie luge ke mi bidat celnata grupa,deka od niv ke zarabotuvam i deka mora so niv da se opkruzuvam...toa me plasi neizmerno....ne sakam da stanam uste edno intelektualno zombi.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Ејјј екстра тема .. бтв .. ја имам некоја фобија ( би сакал да дознаам како се вика ) неможам да гледам од доле нагоне високи објекти , имено , да појаснам , ако погледнам зграда од доле нагоре ми се врти и паѓам у несвес, кога трчам накај водно , кога ке стигнам до крстот истото се дешава , страф ми е да му пријдам или да го погледнам цел , ако може некој да помогне тука ... ајт поздраф до сите !

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.490
Поени од реакции
7.996
Јас имам една фобија, ама не ја кажувам бидејќи добар дел од кајганџиите ме знаат во живо и може некој да ми направи несолена шега.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
rich_bitch1 напиша:
definitvno od mostovi pod koi sto ima golema reka.vo toj moment pocnuva da mi se vrti,da mi se tresat nozete i mi idat sliki za toa kako paga mostot i se davam uffff horor
ејј баш за тоа имам читано .. тоа се вика некоја .. не ми текнува каква меморија :L ама има нешто врска со потсвеста и ти се јавуваат слики од минатото , нешто веќе гледано , случка или некој глупави работи , има и објаснување како тоа се да се надмине ... ако ја најдам книгате ке ти пратам копија ...

Kajgana Shop

На врв Bottom