Од кого имате дрес ?

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Имам од Инзаги уште опел кога им беше спонзор, од Раул од Реал Мадрид, од Мориентес кога играше за Монако и еден од Бразил празен.

Kiko-Kozle

GunneR 4 EveR
Член од
29 јуни 2008
Мислења
356
Поени од реакции
7
јас купувам претежно ретко дресови

имам 32 виери-интер (више ми е мал)(ама го чувам и ке го чувам)
ајакс празен
рома празен
македонија празен
барса 2 празни еден домашен еден гостински(портокаловиот)
а иначе пред 2-3 години се видов на слика во албум(сум имал 4 год.) во дрес од јувентус после тоа ке ги убиев моите

а најново чекам Мигел Велосо да потпише за Арсенал па да си купам од него ама тој ке го купам од лондон (татко ми ке ми земе)

ке шитнам се ако треба:pos2:

позЗ

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.844
Поени од реакции
11.502
По 1 од Лацио, Бразил, Германија и 6 од Манчестер Јунајтед :)

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Лацио со Пандев,Рома празен,Хрватска со Модрич и празен Македонија:salut:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
ЈАс имам многу дресови..
Уште од мал бев запален по Интер, па имав неколку дресови од Роналдо (еден од Бразил).
Подоцна имав од Виери, Фиго, Ибра.. Најнови и најомилени ми се Ибра и Фиго, но пред 1-2 недели си го слинав од Ибра. Игравме фудбал кај училиштето на цименто и паднав и го направив партал. :)
Ај за година ќе си купам друг.
WoW имаш дрес од Фиго? Брате немаш поима кај се не побарав дрес од Фиго и никаде немаше:(, моеш да ми кажеш кај го имаш купено?
...И да се доискажам дека сакам да зеам еден дрес од Италија и Аргентина, а од Македонија сеа треба да зеам за да се спремам за дуелите со Шкотска и Холандија :wink: :vozbud:

Член од
5 мај 2008
Мислења
104
Поени од реакции
4
Роберто Карлос - Реал Мадрид
Роналдо - Реал Мадрид
Роналдо - Интер
Аргентина празен ( мал ми е )
Југославија празен (мал ми е )

Ајверсон - Филаделфија

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.144
Поени од реакции
5.783
Дел Пиеро (уште кога го носеше бројот 10 во Италијанската репрезентација)
Недвед 11
И годинава ќе барам под дрво и камен од Амаури...

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.570
Поени од реакции
22.282
2 постари од Дортмунд. Еден од 95 и еден од 97. Имам и еден од Македонија.

Следен ќе ми биде дрес од Селтик.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
2 oд Дел Пиеро имам (од Јувентус двата). Едниот е постар, фаствеб коа бееше спонзор и мал ми е тој више, не го носам, а другиот ми е тазе купен, од новите. Најубав е :pipi:
Од Ибра од Јуве иам еден, али не го носам мн. мн.
Имам од Шведска од Љунгберг, од Рибери од Баерн, Пршо Хрватска и Раул Шпанија.

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Роналдињо од Барса
Дел Пиеро од Јувентус (од пред 3 дена :smir:)

Член од
2 декември 2007
Мислења
453
Поени од реакции
14
Имам еден од Англија празен е. Само тој ми е бидејќи не сум по фудбалот.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Имам оригинал дрес од Англија, со потписите на тогашната репрезентација, не знам која година беше... Еден човек ми нудеше 500 евра за него, но не го давам, иако не ни го носам. :)

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
:eek:ftopic: Зашто во фан клубовите во Македонија, наместо да доминираат дресови од македонски клубови и репрезентации, највеќе се од клубовите Милан, Јувентус, Динамо, Партизан, Звезда итн.
Јас не викам дека не смеат да се продаваат такви дресови, но во секоја друга земја, да речеме во Хрватска, има дресови од репрезентацијата на Хрватска, Динамо, Хајдук, а дресови како на Италија се во помал број.
Не ми е јасно зошто никој во Македонија не се залага да прави такви дресови??

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
:eek:ftopic: Зашто во фан клубовите во Македонија, наместо да доминираат дресови од македонски клубови и репрезентации, највеќе се од клубовите Милан, Јувентус, Динамо, Партизан, Звезда итн.
Јас не викам дека не смеат да се продаваат такви дресови, но во секоја друга земја, да речеме во Хрватска, има дресови од репрезентацијата на Хрватска, Динамо, Хајдук, а дресови како на Италија се во помал број.
Не ми е јасно зошто никој во Македонија не се залага да прави такви дресови??
:eek:ftopic: : pametno , dosta ubavo kazano - amaso ke praes - treba da imas covek vo nekoja uprava da ti dadat dres - nema prodavnici za MAKEDONSKO prvenstvo ili ako ima newkade vo sk e , prosto "nasa" greska - FFM .
a inaku bu bulo ubavo da gledas decinja so dres napobeda , pelister , vardar ... kako trckaat :)
ke bide :)

pozZ

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.144
Поени од реакции
5.783
Поддршка..Стварно добра идеја, мислам дека треба повеќе да се продаваат дресови од Македонските клубови, и Македонската репрезентација.

Kajgana Shop

На врв Bottom