WoW имаш дрес од Фиго? Брате немаш поима кај се не побарав дрес од Фиго и никаде немаше, моеш да ми кажеш кај го имаш купено?ЈАс имам многу дресови..
Уште од мал бев запален по Интер, па имав неколку дресови од Роналдо (еден од Бразил).
Подоцна имав од Виери, Фиго, Ибра.. Најнови и најомилени ми се Ибра и Фиго, но пред 1-2 недели си го слинав од Ибра. Игравме фудбал кај училиштето на цименто и паднав и го направив партал.
Ај за година ќе си купам друг.
ftopic: : pametno , dosta ubavo kazano - amaso ke praes - treba da imas covek vo nekoja uprava da ti dadat dres - nema prodavnici za MAKEDONSKO prvenstvo ili ako ima newkade vo sk e , prosto "nasa" greska - FFM .ftopic: Зашто во фан клубовите во Македонија, наместо да доминираат дресови од македонски клубови и репрезентации, највеќе се од клубовите Милан, Јувентус, Динамо, Партизан, Звезда итн.
Јас не викам дека не смеат да се продаваат такви дресови, но во секоја друга земја, да речеме во Хрватска, има дресови од репрезентацијата на Хрватска, Динамо, Хајдук, а дресови како на Италија се во помал број.
Не ми е јасно зошто никој во Македонија не се залага да прави такви дресови??