Од кого имате дрес ?

А

Ајсшутер

Гостин
Дел Пиеро - Италија
Бекам - Англија
Кака - Милан
Тоти - Рома
Од Македонски тимови немам :tapp:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Јас имам оргинал дрес на Манчестер оргинал навивачки. без бројка а еве сега го чекам од англија да ми го пратат од новата сезона дресот? Сеа не знам дали пак навивачки ќе ми купат или со бројка ама сакам да биде нашата горда 7мица

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Батистута од Рома,Тоти од Рома,Адриано од Интер,Раул од Реал,Михајлович од Работнички и од Македонија празен

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Tracy McGrady од Houston Rockets, и од Chelsea, навивачки, без бројка :)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.757
Поени од реакции
9.535
Прво после СП 98-ма зедов дрес од Роналдо од Бразил,После од Тоти од Италија,па Од Бекам од Манчестер,еден од Дел Пиеро од Јуве за Роденден ми го донесоа,еден од Манчестер без број,Од Роналдо кога дојде во Манчесер 2003-2004,па после од Руни од Манчестер,од Македонија и пак сега 7-цата на Роналдо.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
:eek:ftopic: Зашто во фан клубовите во Македонија, наместо да доминираат дресови од македонски клубови и репрезентации, највеќе се од клубовите Милан, Јувентус, Динамо, Партизан, Звезда итн.
Јас не викам дека не смеат да се продаваат такви дресови, но во секоја друга земја, да речеме во Хрватска, има дресови од репрезентацијата на Хрватска, Динамо, Хајдук, а дресови како на Италија се во помал број.
Не ми е јасно зошто никој во Македонија не се залага да прави такви дресови??
Во право си, ама као прво и најосновно Македонија нема квалитетен клубски фудбал како Хрватска, а второ државата не инвестира во тоа-додуша колку и да инвестира пак ќе има крадење внатре во управата на клубот.Ја баш би сакал да носам дрес на Вардар(иако не им знам ниту еден играч :smir:) ама незнам кај да купам и дали воопшто има по скопските спортски продавници :toe:

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Во право си, ама као прво и најосновно Македонија нема квалитетен клубски фудбал како Хрватска, а второ државата не инвестира во тоа-додуша колку и да инвестира пак ќе има крадење внатре во управата на клубот.Ја баш би сакал да носам дрес на Вардар(иако не им знам ниту еден играч :smir:) ама незнам кај да купам и дали воопшто има по скопските спортски продавници :toe:
Само Динамо Загреб им е јак (можеби и Хајдук), ама другите нивни клубови се на нивото или под нивото на нашите клубови. Сигурно знаеш како се одвива нивното првенство ако играш спортска. Динамо е прв, a вториот тим има 20 бода помалку од првиот.

За ова второто, стварно не би знаел кој би сносел одговорност за да ги прави, но сепак, за тоа треба да се залагаат самите фан-шопови, тие треба да бараат од разните фабрики за облека во Македонија за правење на дресовите, шаловите итн.

А за тоа дали има воопшто по скопските спортски продавници еден краток и јасен одговор. Нема:nesum:, (освен ако најдеш некои дресови на ФФМ).

А

Адриано

Гостин
A od Adriano? :helou:
неам од адриано нажалост!
ама кога ги набројував забележав дека го забораив дресот на Хрватска што си го купив од Виена дента кога играа Австрија-Хрватска!

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Јас имам еден од Руд Ван Нистерлој од Реал,еден од Македонија и од Роналдо во Реал. :)

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Интер 2 дреса, еден празен а другиот од Емре.
Стариот дрес на репрезентацијата на Македонија кога играа 2:2 со Англија.
Баер Леверкузен апла старите.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Имав еден дрес кога бев мал од Бекам со 7 кога Шарп беше спонзор.И го дадов на еден братучед и којзнае дали е жив сега тој дрес.Имам од Бекам со број 7 со Водафон.Од Руни 8 и К.Роналдо со спонзор Водафон.Од АИГ од Руни 8 и новиот од АИГ од последната сезона празен.Имам и еден од Баерн Минхен ми го дадоа на подарок, ама само еднаш или двапати ако го имам облечено:)

Сите ми се од Манчестер Јунајтед, а би сакал да имам од Македонија.Уште не сум купил:kesa:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Јас заборавив, имам и еден од Монако кога го победија рауЉ Задрид го купив од Шпанија :bip::bip::bip:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
ДелПиеро-Јувентус
Роналдо-Бразил
Фиго-Реал Мадрид (мал ми е)
Зидан-Реал Мадрид(мал ми е)
Празен од Фламенго-Бразил
Балдовалиев-Локомотив Софија
Хрватска-Со моето име испечатено одпозади ЈОЦО 7 :)
Франција-Бел празен

Планирам да земам Јуве сега :)

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Лукас Подолски :baeh:

Kajgana Shop

На врв Bottom