Ја сега барам стан и цимер за во него, баш таму некаде од универзална па натаму. Знам дека доцнам малку повеќе но да си прашам дали Грејвдигер најде цимер или пак некој друг ако се нашол на мака како мене нека ме контактира на ППBUMP
Некој/а заинтересирана? Станот е со голема дневна соба, спална соба со 2 кревети + помала соба во која може да биде преместен едниот кревет и така двајцата да бидеме во различни соби. Кујна и купатило со сѐ што е потребно и тераса. Anyone?
Најдено е многу одамна.Ја сега барам стан и цимер за во него, баш таму некаде од универзална па натаму. Знам дека доцнам малку повеќе но да си прашам дали Грејвдигер најде цимер или пак некој друг ако се нашол на мака како мене нека ме контактира на ПП
Ај прати ми фејсбук во ПП да те аднам да зборниме малкуБарам цимер/цимерка за во центар или капиштец. некој?
Ти пратив лп.Ај прати ми фејсбук во ПП да те аднам да зборниме малку
Drugar mi ako si sloboden uste, pisi mi pp..da te najdam na fb, da razgovarame ako sakasБарам цимер/и за во Карпош со или без стан. Студирам на ФИНКИ па би сакал да сум во близина на факултетот. Ако нема стан заедно ќе побараме...