Огласи за цимер/ка

Член од
15 октомври 2009
Мислења
822
Поени од реакции
291
епа ако ми е коа ја запоставив кајгана :(, само не сакам ограничени луѓе, опуштено и не правам бељи, некој заинтересиран за мене од септември?
За кој град збориш?

Член од
2 јуни 2012
Мислења
119
Поени од реакции
19
Aу се бараат цимерки и цимери.Овде ќе има еб*ње до мртво.:drk:Секој ден после предавање по една тура.:)

Член од
15 октомври 2009
Мислења
822
Поени од реакции
291
Aу се бараат цимерки и цимери.Овде ќе има еб*ње до мртво.:drk:Секој ден после предавање по една тура.:)
ц ц , лудак :D си барам цимери, нема ваљда сам да бидам во стан ама мене ми треба за во Штип

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
И јас барам цимеркаааа!
Наместен стан во Кисела Вода кај општината. Сместување од септември.
За подетално инфо пп.

Член од
21 мај 2012
Мислења
110
Поени од реакции
92
Барам цимерка за во Штип ако некоја е заинтересира нека пише

TrikkY

Shit happens. [God]
Член од
4 мај 2012
Мислења
203
Поени од реакции
243
ами шо да ви кажам и јас.. еве и јас од годинава вака посовреме си барам цимери/цимерки.. али пошто стан немам.. че треба да се упикам некаде.. xD по можност стано да е близу центар ( Скопје )..(за да не го тепам пато до филилошки безвезе) И цимерите или цимерките.. по можност да се по HOUSE-от .. пошто шабанеријава некако в срце ме мава, а богами и да не се некој си бубалици еве да ги речам.. па да не можиш муабет со чоеко да си напрајш од шо не ја крева глата од книга.. x]] бтв знам дека тро фазла барам.. али сепак се надевам дека че се најди некој/а шо ги исполнува овие критериуми x]]] позз :D

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
Еден другар има потреба од цимери па ме замоли да постирам тука.
Барам цимери (машки) студенти. Локација : нас. Аеродром, ул. Владимир Комаров бр. 13. Блиски објекти : Автобуска Станица,Тц Веро,УКИМ. Зградата има лифт и станот е наместен.
Информации на taki_ku@hotmail.com

Член од
29 јули 2012
Мислења
2
Поени од реакции
0
Baram cimerki za Bitola...?
--- надополнето: 29 јули 2012 во 19:01 ---
Здраво...сакам да прашам дали има некој поконкретни информации за изменетата и дополнета студиска програма во битола на педагошкиот факултет. Станува збор за двопредметни студии по македонски и странски јазик ( англиски, германски или француски ) . Не разбирам зошто на конкурсите 2012/2013 година никаде не е спомната оваа програма туку секаде стои само македонски јазик и книжевност како една можност, англиски јазик и книжевност како друга, а никаде не е спомната програмата македонски + друг јазик... Се надевам ќе наидам на некој кој може да ми каже дали има знаење за овие двопредметни студии затоа што на страната на педагошкиот факултет стои само ова објаснување: Diplomata {to }ejaizdavaUniverzitetotzadvopredmetniteдодипломски studiipomakedonskiistranskijazik }eimanaziv: ПРОФЕСОР ПО МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК И АНГЛИСКИ ЈАЗИК, ПРОФЕСОР ПО МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК И ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК И ПРОФЕСОР ПО МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК И ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК.

Член од
6 февруари 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
Барам цимерка за стан во Мичурин ако има заинтересирани нека пишат

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Абе, се наоѓа нешто на пример, за 60-70 евреи сосе сметки, на некоја не прескапана локација? Не сум се заинтересирвел порано за цени...

Kajgana Shop

На врв Bottom