Ова ми го одзеде Апетитот

VIRTUAL

knowledge is power
Член од
4 мај 2006
Мислења
327
Поени од реакции
2
мамицата мамина

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Абе болес е ова шо се чудите, знам имаше во Македонија една во црна хроника ја читав децата си ги тепаше. Болеста не ми текнува како се викаше сеа, мајкоморство некако беше не ме држете за збор.
А иначе мажо тешко дека не знаеше дека е трудна, најверојатно се прај на 3 и пол за да не наеби на суд.

OrTacE

мангуп
Член од
28 мај 2006
Мислења
628
Поени од реакции
5
мажот праи оваа убива,:icon_lol: да бев на негово место ке видеше таа што значи работнички труд мамата ке и ја е*в.

JuveFan

Џабарлак
Член од
11 мај 2006
Мислења
918
Поени од реакции
7
Послем ова некој ќе се жени а? Па не е можно !!!
Потоа очекуваш ти да најдеш некоја пристојна жена што ќе ти ги чува децата. Јас од секогаш велев и уште ќе велам БУДАЛИ ЖЕНИ ама кога ги сакаш и неможеш без нив мора да си со нив

BraT

Весели Ѓевреци
Член од
5 февруари 2006
Мислења
457
Поени од реакции
11
да сам бил там коа ќе фанам на неа една саксија уфаца

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
Боже сачувај вакви луге не на доживотна казна туку одма да ја стават на електрична столица и не и пожелувам да почива во мир кретенка уффффффф да ми е тука :pishtoldz :pishtoldz :pishtoldz

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
а да ја пикнат сега нејзе малце на електрицен стол , да се спржи и да ја направат кајгана , лудаца ниедна низаедна

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Advokatov na ludava zena bara osuda od 4 god max.. bog da se cuva ...inace ovaa ubicava rabotela kako zabarska asistentka

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
ova ne treba da odi vo zatvor treba samo direktno :violent1:

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
страшно, жално и гадно

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Lele nenormalna ej! I 15 godini?!??? Nisto ne e toa. A mazot i stvarno ne razbiram kako mozel da ne primeti deka 8 pati ostanala bremena!!! Uste ne mi se veruva

Ilidan

ак
Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.574
Поени од реакции
5
Со саксија оваја ме потсетува на едно старо куче која од како ке ги родеше кучињата ги јадеше

Kajgana Shop

На врв Bottom