Оваа година нема ваучери за апсолвентите

Член од
2 јули 2009
Мислења
134
Поени од реакции
1
тоа е одлуката е конечна ке чекаме догодина жално што имаат пари да се препокуваат партиски каде пуштање реклама во ударен термин на телевизии ко а1 и канал 5 чини ко 100 ваучери 10 дена да не им плаќаат на телевизите ке има, али за нас е криза:tapp:

Член од
22 август 2009
Мислења
615
Поени од реакции
221
Па можеа барем по 200 или 150 евра да дадат, не целосно да ги укинат.:tapp:
Ако е криза требаше и партиципација да намалат!

Член од
2 јули 2009
Мислења
134
Поени од реакции
1
криза не е за народот, криза е за државата а ти најди начин како да платиш 800 евра со се учебници 1000 евра годишно за партиципација:kesa:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ајде ајде... битно има доволно за лавовите на мостон во Скопје :tapp: (милион евра each)

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Нема пари да ни дадат ваучери , а има пари за пропагандни реклами против Бранко Црвенковски на сите телевизии ... :nenene:

Член од
17 март 2008
Мислења
58
Поени од реакции
0
AJDE SITE NA PROTEST CE GI POBEDIME MINATITE APSOLVENTI NE SE NISTO PODOBRI OD NAS I NIE GI IMAME ISTITE PRAVA KAKO I NIV. TREBASE BAREM KOGA POCNAA SO PROEKTOT DA KAZAT KOLKU GODINI KE TRAE A NE VAKA IM TEKNALO SEGA NEMA PA DOGODINA MOZEBI KE IMA. POVTORUVAM SITE NA PROTEST!!!!!!

Член од
24 август 2007
Мислења
761
Поени од реакции
15
AJDE SITE NA PROTEST CE GI POBEDIME MINATITE APSOLVENTI NE SE NISTO PODOBRI OD NAS I NIE GI IMAME ISTITE PRAVA KAKO I NIV. TREBASE BAREM KOGA POCNAA SO PROEKTOT DA KAZAT KOLKU GODINI KE TRAE A NE VAKA IM TEKNALO SEGA NEMA PA DOGODINA MOZEBI KE IMA. POVTORUVAM SITE NA PROTEST!!!!!!
Причината не е им текнало, причината е светската економска криза, а штом е светска е и наша (не оти верувам во кризава, фиктивна е).

Сеуште по рекламите “Знаењето е сила, знаењето е моќ“ живеат ваучерите. Ќе видиме после 1 Октомври кога сите факултети официјално ќе започнат со намената работа.

Член од
2 јули 2009
Мислења
134
Поени од реакции
1
никој не рече дека не е криза ама ако е криза прво се штети на непотребни работи а после на студенти движечка сила во општеството, како се има пари за реклами и мостови лавови, и да чекаме до кога топ народ сме чекај, ако не си информиран студенската година почна пред една недела и одлуката е официјална на министерот

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Криза е за мене и за тебе и за сите нас, а за нив воопшто не е криза ... или бар тоа не го покажуваат ... неможе да викаат дека е криза, а се гради мост на 100 метри од Камени и никој нема да го користи, неможе да викаат дека е криза а ќе ја менуваат оградата на мостот Гоце Делчев само за да биде во согласност со милионските статуи на лавовите што ќе ги стават, неможе да викаат дека е криза кога нон стоп гледаме реклами за владата и против некои одредени личности ... ЗНАЧИ ЗА НИВ НЕ Е КРИЗА!!!!!!!!!!
Преку глава ми се веќе ... убаво е да градиш и да правиш нешто, ама овие претераа!

Член од
24 август 2007
Мислења
761
Поени од реакции
15
никој не рече дека не е криза ама ако е криза прво се штети на непотребни работи а после на студенти движечка сила во општеството, како се има пари за реклами и мостови лавови, и да чекаме до кога топ народ сме чекај, ако не си информиран студенската година почна пред една недела и одлуката е официјална на министерот
Да, официјално е само што факултетите почнаа формално на 15/09 (не сите). не е важно и јас сум против градење на споменици кога се нема пари а се крати од придобивките на студентите.

Криза е за мене и за тебе и за сите нас, а за нив воопшто не е криза ... или бар тоа не го покажуваат ... неможе да викаат дека е криза, а се гради мост на 100 метри од Камени и никој нема да го користи, неможе да викаат дека е криза а ќе ја менуваат оградата на мостот Гоце Делчев само за да биде во согласност со милионските статуи на лавовите што ќе ги стават, неможе да викаат дека е криза кога нон стоп гледаме реклами за владата и против некои одредени личности ... ЗНАЧИ ЗА НИВ НЕ Е КРИЗА!!!!!!!!!!
Преку глава ми се веќе ... убаво е да градиш и да правиш нешто, ама овие претераа!
Да не се повторувам два пати. Не ми е јасно и мене, ама ќе почекаме конечна одлука.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
тогаш сигурно ке има :pos2:
Ќе дадете? :icon_lol:

Не сум апсолвент, но навистина иритирачка одлука, зошто го кратат ова кога истото е далеку поефтино од неколку ...па ќе ги наречам глупи и крајно банални проекти :S

Kajgana Shop

На врв Bottom