Објавување на сценарио кое би се продало во продукциска куќа

Член од
27 декември 2011
Мислења
50
Поени од реакции
34
Нешто слично, само што главните ликови беа искомбинирани имитации на John Carpenter/Sam Raimi и Bruce Campbell/Kurt Russell...и никој не носеше свилена женска долна облека.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.259
Нешто слично, само што главните ликови беа искомбинирани имитации на John Carpenter/Sam Raimi и Bruce Campbell/Kurt Russell...и никој не носеше свилена женска долна облека.
Мислам дека Psyside би ти го прочитал сценариово :D.

Ко што гледам изгледа ќе има потреба од една тема и сите да си кажиме што филмови сме спремале :icon_lol:

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
produkciska kuka jok
ali eve so najdov ke im go atam denovive pa so bide bide
eve mailot Dear

Recently, you had contacted us about a book that you are working on. We wanted to follow up with you to see if the book was complete so that we can begin our review process. Please let me know where you are with the writing of your work. If complete, you may attach it as a Word or PDF document. Or if you wish, you may send a mailed copy to my attention at the address below. I look forward to seeing your work.

Sincerely;

Kimberly Chappel
Publishing Services Consultant
Dorrance Publishing Co.
701 Smithfield Street
Pittsburgh, PA 15222
866-851-8632
Business hours: 7 A.M. to 3:30 P.M. EST

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
produkciska kuka jok
ali eve so najdov ke im go atam denovive pa so bide bide
eve mailot Dear

Recently, you had contacted us about a book that you are working on. We wanted to follow up with you to see if the book was complete so that we can begin our review process. Please let me know where you are with the writing of your work. If complete, you may attach it as a Word or PDF document. Or if you wish, you may send a mailed copy to my attention at the address below. I look forward to seeing your work.

Sincerely;

Kimberly Chappel
Publishing Services Consultant
Dorrance Publishing Co.
701 Smithfield Street
Pittsburgh, PA 15222
866-851-8632
Business hours: 7 A.M. to 3:30 P.M. EST
Aко пак не успееш, увек моеш да црпиш материјал од постовиве кога ќе се ориентираш кон пишување self-help books.
Видовити wot?

Во секој случај, честито стварно. И се придружувам кон идејата на џимеј да отвориме посебна тема за нашите wannabe-сценаристички обиди.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Јас чекам да се отвори тема, па да си ги искажам глупостите кои ги пишував во тетратката :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
pishuvajte i tuka za shto ke vi se ideite i takvi stvari :D

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Планирав одамна да напишам сценарио за драма/трилер/еротика/саспенс со дешавање во Македонија во којшто главниот карактер умира и треба да иде во чистилиштето но после сфаќа дека всушност цело време живеел во чистилиштето.

Kajgana Shop

На врв Bottom