Образовани идиоти

• Креатор на темата Princ
  • Време на започнување
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Ништо чудно, да видите само какви генерации идат, е тогаш треба да се разговара доста сериозно.

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Но комент..
и ете таквите ќе ни седат во министерствата и парламентот

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.902
Поени од реакции
50.560
Прфесорот е добар детаљ на клипов :bip::bip: абе да не он внатре гарант помалце ке се глупирааат

P

Princ

Гостин
Се повеќе земаат замав. Се сеќавам (да не речам во мое време, ќе изгледам бааги стар) кога јас бев на училиште, не смеевме да писнеме. Не од учителот колку што се плашевме од домашните. Можеше да завршиш со двојна повреда - учителот да те истепа дека си немирен, а домашните дека те истепал учителот па си ги посрамотил.
Го видов мојот класен пред некој ден случајно. Се поздравуваме во ходник, муабет малку завртивме што е и како е... Тој е познат за најстрогиот учител во нашето училиште. И за да биде иронијата поголема, додека зборевме, цело време поминуваа деца и му викаа на уво. Он како труп стои. Му викам "дај бе учителе..." а он ми враќа "еееее, се сменија времињата...".

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Па го имаше клипов на некоја тема, ова во некоја гимназија во охрид мислам дека се случуваше.

violet

<3 SwEeT DaRkNeS <3
Член од
17 јуни 2008
Мислења
99
Поени од реакции
7
децава се дегенерици уште во средно, а за натаму кој знае со ќе прават. треба да им го дадат клипчето на нивните родители за да знаат какви деца „чуват„

P

Princ

Гостин
Па го имаше клипов на некоја тема, ова во некоја гимназија во охрид мислам дека се случуваше.
Побарав пред да отворам, ама не успеав да го најдам :toe:

децава се дегенерици уште во средно, а за натаму кој знае со ќе прават. треба да им го дадат клипчето на нивните родители за да знаат какви деца „чуват„
Мислиш не знаат нивните родители? Навистина мислиш така? :)
Основната едукација твоето дете не ја стекнува во училиште. Ја стекнува 20 години додека ти бил во јајца, да ми простиш на изразот.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Сепак мислам дека во канта отиде таа тема.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Де бре, ова бетер од школите во американскине гета. И во мое основно се изживљаваа со некои професори и имаше бесни деца, ама ова е претерано.
Се сеќавам (да не речам во мое време, ќе изгледам бааги стар) кога јас бев на училиште, не смеевме да писнеме. Не од учителот колку што се плашевме од домашните. Можеше да завршиш со двојна повреда - учителот да те истепа дека си немирен, а домашните дека те истепал учителот па си ги посрамотил.
Ама ни ова твоево не чини Принц. Не сме во социјализам веќе да јадеме ќотек од професори. Во никој случај не смее да биде решено на тој начин, со физички казни.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Децава се да ги земеш и да ги изнатепаш и ич око да не ти трепне ама прво треба родителите да се натепаат па после децата.
Која култура... :tapp:

P

Princ

Гостин
Точно Псај. Целосно се согласувам со тебе, па затоа и неколку пати сум им зборел на пријатели учители/професори дека не треба и не смеат да го прават тоа.
Верувам и на професоров од клипов некој негов пријател му го зборел истото па го послушал. И сега види третман....

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Точно не треба тепање ама ова преминува секакви граници. Не признава авторитет, не покажува култура, арогантност од сите страни и ај после не ги натепај... Срамота...

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Децата се испишани од школата после излегувањето на видеото на неколку веб портали. Баш слушав на вести пред некоја недела

Првадата е задоволена :)

Kajgana Shop

На врв Bottom