Обложување на нет

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1.281
Поени од реакции
798
Луѓе сакам да прашам, има ли некои потешкотии во врска со исплата до bet365 !?!??! Се ли се одвива на регуларен начин? Оти неколку страни назад на темата, баш загледав дека се спремело за донесување на одредба со која ќе се оневозможувало да се ваде пари или нешто такво !?!?!? Има некој извадено пари од бет365 последните 1-2 недели !?!??!

И плус тоа да прашам...бидејќи при регистрацијата внесов друго име, како што ме викаат, а не онака како што е запишано на картичката, а презимето исто, ќе има некој проблем при исплати ?!?!?
Јас вадих пари од Бет365 предходната недела,парите ги префрлих во неделата вечерта а на картичката ги имав во вторникот.,никаков проблем немаше..а за името не знам шо да ти кажам ке си питаш тамо кај них на чат или меил и пиши ке ти кажат они....

Член од
12 ноември 2011
Мислења
16
Поени од реакции
5
исто и јас, 80 евра добив, ми префрлија 4889 денари за нецели 3 дена. Топ се

Член од
12 ноември 2011
Мислења
16
Поени од реакции
5
Уште ко се регистрирав средив се што ми побараја. После ми пуштија писмо по пошта со код кој го внесов на нивната страна и така ми го верифицираја акаунтот. Се пишува и е убаво објаснето, ако знаеш малку англиски нема да имаш проблем да се снајдеш

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
А што документација е потребна за да ти извршат исплата !?!?!?
Ќе треба исто и копија од пасош да им пратиш на меил, друго се е гола вода.
За вадење пари гајле да немаш, директно на картичка ќе ти одат, ич да не се замараш :)

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Ја имав Спарта 1 и при резултат на 0-1 ја прекинаа во 20та минута и сега ке ми ја пресметат коеф 1 или како загубен тип? иначе на бет365 ми е уплатено има некој досега искусено вакво нешто?

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Ја имав Спарта 1 и при резултат на 0-1 ја прекинаа во 20та минута и сега ке ми ја пресметат коеф 1 или како загубен тип? иначе на бет365 ми е уплатено има некој досега искусено вакво нешто?
Koeficient 1 ke ti e :)

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Пред 2 дена повлеков 10 евра да видам како ќе оди со вадењето пари и сега имам расположливи средства 200 денари а резервирани 630, дали резервираните се тие што сум ги повлекол или треба да почекам уште некој ден за и тие да станат расположливи?

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Пред 2 дена повлеков 10 евра да видам како ќе оди со вадењето пари и сега имам расположливи средства 200 денари а резервирани 630, дали резервираните се тие што сум ги повлекол или треба да почекам уште некој ден за и тие да станат расположливи?
Резервираните ти се мислам тие што си ги уплатил . Ако си ставил депозит 10 евра мислам дека се тие пари .

М

Мартин`

Гостин
Ај малку помош да ми одговорите на прашањава во врска со обложувањево на интернет оти првпат правам акаунт :)

1. Која е најдобра и наједноставна интернет кладилница, оти се регистрирав на бет365 па ме интересира дали е добра ?
2. Зошто пример на некоја утакмица на пр 2.10 ставам 2 (евра значи) и to win ми дава 2.2 тоа е само профитот или со се уплата?
3. Како да ставам повеќе утакмици наеднаш а не 1 по 1 ?
4. Како оди повлекувањето/ставањето на пари, пример ставам на сметката на 365 и после ако сакам уште да ставам пак ја повторуам постапката (од сликата подоле?) и како оди и повлекување на сметка пак ако добиеш ме интересира ?

Исто и воа да ми објасните подетално што/каде треба да напишам ..

Ептен сум бот во вакви работи, тек сега првпат работам и со картичкава така да кој има време нека ми објасни.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
1. Бет365 ти е топ , терај си таму
2. Тоа ти е само профитот
3.Кога ќе ги наредиш утакмиците под последната имаш Multiple bet option и си бираш дали сакаш две ти пишива double да уплатиш дали три treble и така натаму ...
4. за ставање пак паари или за повлекување ќе си влезеш во history горе десно е тоа и после bank и ако сакаш да ставиш идеш deposit а ако сакаш да повлечеш идеш withdraw

Сеа за сликата
1. Дебитна или кредитна
2.Стави евра , дека сакаш во евра да се кладиш
3. 4*4 бројките на картицата
4. име твое , дека на твое име е картицата
5.Кога ти е издадена картицата
6. Кога ти истекува картицата
7 Isue number не ми текнува што
8.Ова се трите бројки одпозади , ако грешам нека ме поправи некој
9. Колку депозит сакаш да стаиш во моментот
10. Дали сакаш да имаш лимит за депозит
11. Пасворд

Уф се уморив ...
--- надополнето: Nov 26, 2011 12:40 AM ---
Не не, ми пишува оти имам уплатено на 22ри 1235 денари не е тоа..
Епа појма неам , ама колку што знам , резервирани средства се веќе потрешени пари од твоја страна. Барем така имам приметено кај мене на картица

Член од
23 март 2011
Мислења
111
Поени од реакции
55
Да прашам и јас нешо овде мала помош.. Значи се рег на бвин напрајв акаунт е сеа за плакјанје одбрав банк трансфер и ми даде сите тие податоци банка сметка све то сеа ме занимат шо требит за потврда дека сум ставил пари на сметката.. копија од нешо ;O И ме занимат како ојт исплатата... хелп малце аку можит :D

Член од
10 јуни 2008
Мислења
473
Поени од реакции
872
Се регистрирав на bet365 и пробав да добијам бонус од 100 % за првиот депозит на пари и испадна работата дека бонусот не важи за Македонија и уште неколку држави. Јас зафркнав работа нешто или и на друг некој му се има случено вака ?

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Ај да прашам и јас нешто.Имам акаунт на бет365 ама не го користев можеби половина година, денеска сакав да ставам пари но неможев.Исконтактирав со надлежните ми рекоа дека има некои "рестрикции" од банката.Имам виза електрон од НЛБ истата со која вршев уплата пред половина година.Некој да има сличен проблем или да знае како да го решам истиот?

Edit:Сега пробав повторно,немав никакви проблеми само од брзање не си го зедов бонусот:(

Требало да пишам овде за да успее;)

Kajgana Shop

На врв Bottom