- Член од
- 6 февруари 2005
- Мислења
- 9.722
- Поени од реакции
- 248
Оти е од “Хрвашка“.0405037957 напиша:Ѕвер, прав си. Токму така е и никако поинаку.
А зошто имаш хрватски симболи на аватарот?
Таму живееш?
Оти е од “Хрвашка“.0405037957 напиша:Ѕвер, прав си. Токму така е и никако поинаку.
А зошто имаш хрватски симболи на аватарот?
Таму живееш?
Ова тешко дека ќе биде !T1p43 напиша:пошо глеам се отвараат теми за Алмакос, решив и ја да отворам тема за старата Македонија. Замислете ја како развиена мултиетничка земја со излез на море и главен град Солун. Сеа сакам ваше мислење за темава дали има шанси Македонија да биде како што била. Ако албанците имаат право на косово кое никогаш не била албанска територија, тогаш македонците имаат уште поголемо право на егејска и пиринска Македонија. Сега вие сте на ред
Па нормално оти тешко ќе биде...уствари нема ни да биде.Г е Џ о напиша:Ова тешко дека ќе биде !
E,da trebalo,ama koga? 45ta,starive nemale kompasi pa namesto na solun trgnale na berlin, ama im trebalo viza za od srbija nagore pa ostanale na srem. Pu ja zkT1p43 напиша:последниот напад- освојување на Солун
Ke ja najde:lud:HsIlOmEdUs напиша:ако го пратевте денеска оној од ТМРО. фраерот бара ревизија на букорешкиот договор и обединување на македонија :zid:
на кај и да погледнеш: глупости!
Aj dont tink sou!kLiNkA напиша:nekako mene sve mi izgleda deka ke se raspadne... po4nuvajki od ova zapadnive sosedi, zavrsuvajki so EU koja ne "kontrolira" kako saka...