ОБНОВЕНО: По нападот во Гошинце, пукање во Куманово

Член од
24 март 2010
Мислења
15.326
Поени од реакции
26.272
Ама тој се прави сега како борец на УЧК,затоа изгледа нејасно малце.Лице им прави на албанците најверојатно..Ако се дознае дека е шпиyн,куршумот не му бега.
Па сигурно со таа цел е пуштен. Смешно е да се помисли дека некој врзан со лисици може да избега на неколку полицајци случајно. Па уште и да им бега неколку километри и да прејде косовска граница. :D

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.519
Поени од реакции
18.366

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Се јави и Лавров, кој е во посета на Белград, во врска со актуелните случувања и кризата која ја зафати нашата држава:

http://www.mkd.mk/makedonija/politika/lavrov-turski-tek-i-odbivanjeto-na-makedonija-da-vovede-sankcii-na-rusija-se

Лавров важи за мудар и одмерен политичар, чии изјави никогаш не "пукаат" во празно.
Не се возбудуј и изјавава е манипулација на Грујо.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Стварно ли ја намалија бројката на убиени припадници на вооружената група од 14 на 10?
Нели 14 беа пребројани, па дури оставија простор да се зголеми бројот?
Чудното е што не се спомнуваат кој се другите убиени? Досега мислам само 4 имиња се спомнати.

Z

zlaki

Гостин
Стварно ли ја намалија бројката на убиени припадници на вооружената група од 14 на 10?
Нели 14 беа пребројани, па дури оставија простор да се зголеми бројот?
Чудното е што не се спомнуваат кој се другите убиени? Досега мислам само 4 имиња се спомнати.
на пресот од мвр и пресот на груевски беше соопштено за 14,а од обвинителството за 10.Штотуку кажаа на вести на 24вести.Нешто не им оди математиката:)

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.342
Поени од реакции
21.700
Модератор со лав/сонце од виргина и крст на челото (Bratot) ми ги избришал мислењата, oфтопик биле, небаре на 330 страни се дискутира за техникалии за и околу "нападот" во Гошинце. Неговите акции ги пријавив, па да видиме дали и остатокот од менаџментот е портокалово обоен или е независен форумов од политички влијанија. Двата поста имаа над 50 допаднати мислења, големиот брат не сака бранувања а :). Се гледаме во недела а и во понеделник, до тогаш слободно банирај како што веќе и си се заканил по ПП. Толку од мене на темава.
Доста плачеш, ко пиче некое. И мене ми се избришани 5-6 мислења, па на никој не сум му се пожалил. Кажи колку лајкови ти фалат, јас ќе ти ги начукам на стари постови.

Член од
16 јули 2014
Мислења
9
Поени од реакции
2
Дечки јас од пред два дена имам строго доверлива информација дека за жал се спрема нешто големо. Тоа е се што можам да споделам бидејки како што казжав информацијата и изворот се од премногу осетлив каратер затоа и неможам да ја споделам во целост :(

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.381
Поени од реакции
35.039
Никогаш тоа не сум го изјавил. Повели, цитирај ме каде сум го рекол тоа.
Повели:
Мене ќе ми гори под нозе само доколку се наруши безбедноста на државава, за све друго ич кур не ме боли, можеш слободно да си играш политика, со кој сакаш.
Па баш за такви ко тебе беше Куманово наменето.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.031
Поени од реакции
11.667
Дечки јас од пред два дена имам строго доверлива информација дека за жал се спрема нешто големо. Тоа е се што можам да споделам бидејки како што казжав информацијата и изворот се од премногу осетлив каратер затоа и неможам да ја споделам во целост :(
1. Член повеќе од пола година.
2. Прво мислење одма некоја црна претпоставка.

Еве да земеме дека нешто големо се спрема (под ова претпоставувам нешто лошо), кажи од чија страна?

Член од
16 јули 2014
Мислења
9
Поени од реакции
2
Да член сум одамна но не сум активен. Ја следам само оваа тема во целост и темата за смилковско езеро бидејки тие ми се во интерест.

Незнам од чија страна, ниту пак точен датум дека тогаш и тогаш ке биде тоа. Информацијава е нешто како подготовка дека "најверојатно" ке има војна од големи размери.[DOUBLEPOST=1431705494][/DOUBLEPOST]
Од татка му сигурно забрането му да користи компјутер пред да напише домашно сг ке паднев ќутеци.
Е заради вакви коментари не сум активен, бидејќи темите секогаш забегуваат офф топик.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Знаат ти што се на власт ? Зошто ништо не превземаат?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Да член сум одамна но не сум активен. Ја следам само оваа тема во целост и темата за смилковско езеро бидејки тие ми се во интерест.
Незнам од чија страна, ниту пак точен датум дека тогаш и тогаш ке биде тоа. Информацијава е нешто како подготовка дека "најверојатно" ке има војна од големи размери.
Не знаеш меѓу кого ќе биде војната, не знаеш кога ќе започне, ама знаеш дека ќе биде многу голема.
Веднаш се гледа дека информацијата ти е многу релеватна и од веродостоен извор.[DOUBLEPOST=1431706395][/DOUBLEPOST]
Prviot YU tube klip e original na Anonimusite, nema tuka Kurir !!!
По што познаваш оригинал анонимуси? Нешто како Levis 501 оригинал?

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Лавров не е случајно баш сега во посета на Белград и не е случајно што говореше за Македонија и случувањата во куманово. Премногу случајности не постојат но бидејќи немаме инфо од прва рака можеме да шпекулираме.

Член од
16 јули 2014
Мислења
9
Поени од реакции
2
Знаат ти што се на власт ? Зошто ништо не превземаат?
Знаат бидејќи информацијава доаѓа дирекно од таму. Неможам да споделувам уште информации бидејќи претпоставувам форумов го следат многу институции. После сите случувања овие два дена сум многу бед, и тоа беше мотивот да го напишам мојот прв пост.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Знаат бидејќи информацијава доаѓа дирекно од таму. Неможам да споделувам уште информации бидејќи претпоставувам форумов го следат многу институции. После сите случувања овие два дена сум многу бед, и тоа беше мотивот да го напишам мојот прв пост.
Од кај опозицијата нешто се спрема?

Kajgana Shop

На врв Bottom