W
wicked_1
Гостин
Ти ми натрупа вина дека сум бранел некоја теза и бараше од мене да се произнесам за нешто со кое си неам допирна точка, напамет напиша и прејудицираше за мене. Изреагира поштено отпосле.@wicked_1 поназад ти мене ме обвини за вадење од контекст. Јас љубезно ти се извинив.
Дали толку не гледаш дека сега ти (повторно) го правиш истото за што мене ме обвини. Зошто не можеш да земеш, дека е макар можно - некој да биде против оваа влада, ама истовремено да биде и против нивните противници предводниците на опозицијата (првенствено зборувам за партијата СДСМ). За тебе, и за многумина овде, ако некој е против СДСМ - автоматски мора да биде за ВМРО.
Зарем ако во твојот биполарен свет, ти сите работи ги гледаш црно или бело - зошто сметаш дека сите треба така да размислуваат?
Како што веќе еднаш те прашав поназад на темава - кој тоа тебе (вас) те стави во центарот на универзумот?
Или со други зборови, нели ти е тебе сега редот да се извиниш?
Тие два прста сегде у светот имаат универзална порака за мир, а тука си переме мозок дека било некаков гаф, поздрав на учк, победа против славјанците. Реално е смешно со колкав интензитет им работи машинеријата, дури и за вакви глупости.
Незнам ни јас кој претставувам според тебе, сеисто ми е у која група ме ставаш, неам јас ништо од политика ни тука ни приватно. Не реков дека си член на нечија партија со мислењето, него дека се врзуваш на нечија агенда, може и несвесно.