- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.199
Јавна тајна е што има на тие снимки.Демек ги имаш слушнато?
Јавна тајна е што има на тие снимки.Демек ги имаш слушнато?
Ne aludirash na nishto...he..he..he...Цитро, ај малце разграничи го тоа мозокот твој и тргни си ги тие ограничувања кои ги имаш и кажи ми зашто би им одговарало на сдсм во МОМЕНТОВ ова ?
Зашто ти го потенцирам баш овој период, па сдсм колку време се опозиција, знаеш ? 2 години ? 3 ? 4 ? или цели 9 години, во тие 9 години кога они го зададоа најсилниот нивни удар кон власта ? Дап, токму овој период, и токму овој период заличија на права опозиција, вртете ја како сакате ама на Македонија ко држава и требаше посилна опозиција која силно ќе удри на политиките на власта, е тоа моментално може и за прв пат сериозно се случува во оваа 9 годишна ера на владеење на дпмне, тоа е Факт. Факт е и дека опозицијата во овие 9 години била анемична, губела на избори, го имаа и Бранко, беа во ФУЛ состав, и во ниту еден наврат не се обидоа да исценираат нешто вакво. Зашто бе сега, кога за прв пат ко опозиција во овие 9 години сериозно и се спротиставија на власта, би се обиделе вакво нешто да направат, и тоа пази, да ризикуваат да ги фатат теористите живи и да почнат да пеат, а веројатноста за тоа беше голема, што и се случи како што гледаш.
Зашто бе би правеле нешто вакво пред вадење на клучни материјали во јавност, пред масовен протест кој би бил еден од помасовните во модерната историја на Македонија...
Еве, постави си ги овие прашања и барај логика зашто они токму ова би го направиле, па зар ќе чекаат цели 9 години, и баш у моментот кога во свој посед имаат нешта кои и штетат на властите, баш во момент кога на власта и се отворија низа фронтови со студенти, средношколци, стечајци, они би удриле на ваков ризик и би сценирале нешто вакво, за да после го јадат за век и векова. Измозгај бе човек, не е тешко, не алудирам ја на ништо, ама да речеш дека ова е сценарио на Заев и сдсм е во најмала рака, Дебилно.
Е него не го прегледав, мислев дека праиме муабет за ова видео каде ги исфиркуваат нашиве кои излагаат од "Диво насеље". Кој ги врти тие испраните од Тирана.Погледни го другото видео што се наоѓа на десниот столб, од Тирана.
Горната слика нема врска... За долната уште првиот пат кога го гледав клипчето ми беше чудно да вадат луѓе во бели мантили, а сега со ова стварно не можам да ја сфатам ситуацијава, евентуално да немале некои алишта па да им ги дале мантиливе... Патем бели мантили за што се користат?
Тоа на слките се макеоднски војници? Зашто немаа тознаки?Па ако се гневни, кој к*р викаат УЧК, што не викаат МВР или АРМ?
https://sq-al.facebook.com/pages/Kumanova-Sot/267691369985768
И сега ќе го палиш ли бит пазар?Или ти попаметен си ти треба уште нешто поглупо од ова.
http://www.4dportal.com/hr/bizarno/1619-dokazano-lanovi-britanske-kraljevske-obitelji-jeli-ljudeСоросоид мојш да познаеш по то шо имаат зли очи, пакосно се смејат, пијат само морска вода и се женат со своите сестри.
Некои од нив и јадат боранија.
Ne aludirash na nishto...he..he..he...
Зашто бе сега, кога за прв пат ко опозиција во овие 9 години сериозно и се спротиставија на власта,
Ti ova go zboruvash so cel pamet???
Зашто бе би правеле нешто вакво пред вадење на клучни материјали во јавност, пред масовен протест кој би бил еден од помасовните во модерната историја на Македонија..
Za kakvi kluchni materijali zboruvash... Dali nekoj voopshto obrnuva vnimanie na tie t.n kluchni materijali? .Pa masoven protest nekolku iljadi sobrani so sila.
Tie teroristi se spremaa za 17 Maj ama neshto gi zaeba i rachunot ne izleze...Makedonskata policija igra simultamka..se brani od nadvor i od vnatre i do sega si ja vrshi rabotata.
Sorosoidite mozhebi ja potcanuvaa policijata, mislea lesno ke bide ama za sega gadno se lazhat.
Што се замараш бе па ти, лично и персонално Ал Багдади да дојде на плоштад овциве ќе блекаат дека Грујо го донел.Ne aludirash na nishto...he..he..he...
Зашто бе сега, кога за прв пат ко опозиција во овие 9 години сериозно и се спротиставија на власта,
Ti ova go zboruvash so cel pamet???
Зашто бе би правеле нешто вакво пред вадење на клучни материјали во јавност, пред масовен протест кој би бил еден од помасовните во модерната историја на Македонија..
Za kakvi kluchni materijali zboruvash... Dali nekoj voopshto obrnuva vnimanie na tie t.n kluchni materijali? .Pa masoven protest nekolku iljadi sobrani so sila.
Tie teroristi se spremaa za 17 Maj ama neshto gi zaeba i rachunot ne izleze...Makedonskata policija igra simultamka..se brani od nadvor i od vnatre i do sega si ja vrshi rabotata.
Sorosoidite mozhebi ja potcanuvaa policijata, mislea lesno ke bide ama za sega gadno se lazhat.
Заш да не ја објави ?Што се однесува до бомбата за Смилковско, која беше најавена за оваа недела, нели мислите дека е подобро Заев да не ја објавува во овој момент. Не треба уште повеќе меѓуетничка тензија на моменталнава ситуација.