halfelfpaladin
The Black Paladin
- Член од
- 23 август 2011
- Мислења
- 236
- Поени од реакции
- 100
Мене ми фали Crock, Rage of Mages, Dine 2000, Enclave, Blade of Darkness, Indiana Jones and the Infernal Machine, Army Men, Silver.....
Број еден, легендарна, ама не плачам зашто ја имам инсталирано па си ја цепам од време на време.
и јас ја имам уште инсталирано и на интернет на гејм ренџер некогаш направам една партија
Беше, али кецот беше невидена класика. Се убивавме од играње, и турнирчиња се организираа по играчници. Кецот според мене ftw!E ova beshe kvaliteten RTS, ionaka u posledno vreme ne pravat RTS mnogu mnogu...
УФ; КОЈА НОСТАЛГИЈА МЕ ФАТИ!
Замисли, и до ден денес го памтам Зудокорн, тој типацот што те водеше на почеток, и памтам дека од тимовите стално ги бирав Gold Hawks, другите два не памтам како се викаа али памтам дека Патамон беше најслаб хахахDigimon World 2!
Gold Hawks, Blue Falcons и Black Swords. Ама не се сеќавам кој тим кој дигимон ти го даваше како почетен, мислам дека Demidevimon беше на Black Swords.Замисли, и до ден денес го памтам Зудокорн, тој типацот што те водеше на почеток, и памтам дека од тимовите стално ги бирав Gold Hawks, другите два не памтам како се викаа али памтам дека Патамон беше најслаб хахах
Иииии да бе, Blue Falcons и Black Swords, a дигимоните беа Demidevimon за Black Swords (Virus), Patamon за Blue Falcons (Data) и Agumon за Gold Haws (Vaccine).Gold Hawks, Blue Falcons и Black Swords. Ама не се сеќавам кој тим кој дигимон ти го даваше како почетен, мислам дека Demidevimon беше на Black Swords.