Ноне Неделковска: Ми бараат секс за да снимам спот

V

Vollstandig

Гостин
Ќути една досада помалце,оваа незнам кој ја излажал оти знае да пее, па уште “Снимале спот со секс“.Е баш си фина, зошто не кажиш дека за да се пробијат на естрада и плаќаат, и се ебат во секој момент, и еден тон други палавштини само да се со напукано посрано его дека се “некој и нешто“. За дунда , секоја жена има и секој маж има такво да го стави тука. Ама за музика, треба да си роден со талент. Ја би да се забрани со закон бе и студио и продукции и се останато шо им снима и зема пари на гревчињата. Порано важеше правилото имај кола, пари, оди во скапи локали секако ќе легнуваш секоај вечер. Сега важи, отвори студио, и сите се твои.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Поп-пејачката Ноне Неделковска откако остана без менаџерот Антонио Димитриевски, се откажува од кариерата, пренесуваат дневниот весник „Фокус“ и најновиот број на естрадниот магазин „Крема“.

http://www.plusinfo.mk/vest/27199/None-Nedelkovska-Mi-baraat-seks-za-da-snimam-spot#tabs-2

Фокус, Крема, plusinfo.mk....

Комуњарите се нервираат што им се затвори телевизијата и изгубија на избори, па сега лупаат глупости :pos:

Али послем статијата на Фокус дека "Скопјаните дркале на барокот" веќе ништо не ме чуди.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Пробувам да ја замислам Ноне во светот на C, C++, Jаva, C#, HTML... ама едноставно не можам.
хаха замисли ја ноне пред компјутер расутра PHP или Visual Studio уз спатно со SQL 2008ца : )

Член од
13 февруари 2008
Мислења
231
Поени од реакции
160
не чекала да се пофали, хх , па добро.

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Jаоо хејтери полека малце, чил, сте се нафрлиле врз една душичка што се дрзна да ја отвори устата и реално да каже како стојат работите,не бидете лешинари молим вас и ова "дај ми" веќе стана препознатлив мкд бренд со сонценце, сите работодавци си го носат на беџ уште кога ќе ти се насмевнат знаеш колку е саат.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Ко ќе се спомене Ноне ми текнува на штиклите шо и ги има украдено ( на една другачка од Велес) и несакаше да и ги врати - озбилно е воа. Па ајде после откако и ојде ваа блесавата дома на Нона , па мајка и и ги врати. Е тоа е Нонке карма - ти некому штиклите тебе некој грудима.

Kajgana Shop

На врв Bottom