Prijatele pojma nemam od nozevi i sosem slucajno zalutav na temava.Prekrasna izrabotka nozevive od estetska gledna tocka.Informativno me interesira da receme kolku e pazarnata cena eve na primer na onoj so graviranite nitni?
Prijatele pojma nemam od nozevi i sosem slucajno zalutav na temava.Prekrasna izrabotka nozevive od estetska gledna tocka.Informativno me interesira da receme kolku e pazarnata cena eve na primer na onoj so graviranite nitni?
Доколку мислиш на овој нож (најдоле на сликава):Prijatele pojma nemam od nozevi i sosem slucajno zalutav na temava.Prekrasna izrabotka nozevive od estetska gledna tocka.Informativno me interesira da receme kolku e pazarnata cena eve na primer na onoj so graviranite nitni?
колку ја купи? од гтц на приземје?Купив Gerber Machette Gator JR, ама не ми е доволно остар. Од кај да купам што за острење/ негде да го однесам да ми го наострат?
Aj i ja da te ispofalam, super ti e izrabotkava sho e normalno za tebe, retko praish utki. Samo edno prashanje ako mozhe: mi se chini ili ima malo svitkuvanje (dent) vo gornata tretina na sechiloto ?
Не е на продажба, јас само го преправав.Боувито за продавање ти е ? Ако е која е неговата цена?
Фала.Aj i ja da te ispofalam, super ti e izrabotkava sho e normalno za tebe, retko praish utki. Samo edno prashanje ako mozhe: mi se chini ili ima malo svitkuvanje (dent) vo gornata tretina na sechiloto ?
Фала.
Не разбирам какво е тоа свитување, сечивото е дроп поинт, иста е косината како овој некер на средина, разликата е само во брусењето.