Одлично Дане, мило ми е што некој од медиумите те истакнал повеќе во јавност, се надевам дека ќе имаш повеќе побарувачка.
Микартата можеш сам да си ја направиш, тука слабо да најдеш нешто такво.Каде кај нас може да се купи микарта/G10 или некој такво материјал за изработка на рачки
Jas pravam za sebe,mozam da ti napravam ako sakas.[DOUBLEPOST=1549042354][/DOUBLEPOST]Микартата можеш сам да си ја направиш, тука слабо да најдеш нешто такво.
Jas pravam za sebe za racki ca nozevi,mozam da ti napravam po zelba ako sakasКаде кај нас може да се купи микарта/G10 или некој такво материјал за изработка на рачки
Не ми треба сега за сега, ама проѕирен Поксипол ќе брка ли работа?Jas pravam za sebe,mozam da ti napravam ako sakas.[DOUBLEPOST=1549042354][/DOUBLEPOST]
Jas pravam za sebe za racki ca nozevi,mozam da ti napravam po zelba ako sakas
Mislan ne,smolata dava cvrstina ama i elasticnost,baska krajniot rezultat e razlicen.Smolata se polira ama pak e " meko" na raka a poksipolot kako plastika.Не ми треба сега за сега, ама проѕирен Поксипол ќе брка ли работа?
За каква смола станува збор?Mislan ne,smolata dava cvrstina ama i elasticnost,baska krajniot rezultat e razlicen.Smolata se polira ama pak e " meko" na raka a poksipolot kako plastika.
Epoksidna smola.За каква смола станува збор?