Нов мобилен, ама каков ?

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
abe zemi si SIEMENS M55 i brkaj rabota

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223

jas se zagreav nenormalno mnogu za ova telefonce ... Samsung E900
93 x 45 x 16.5 mm , QVGA 256k ekrance, TransFlash kartica, 2MP kamera, onaka... tamam ... ali izglea nenormalno dobrooo ! !!

elen4e_bonjovi

Dark Angel
Член од
10 мај 2006
Мислења
240
Поени од реакции
0
Mobilen na lizganje od novite da ima mp3 i se ali da ne se prais fraer so nego:)

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
elen4e_bonjovi напиша:
Mobilen na lizganje od novite da ima mp3 i se ali da ne se prais fraer so nego:)
не ми треба мобилен на лизгање за фраер да бидам

436053

Consigliere
Член од
19 декември 2005
Мислења
860
Поени од реакции
68
Вака сеа:Земав моторола в3,онаа најобичната.Ја земав со намера да ја мењам (глава за глава,без доплата) со сони-ериксон к700и,арно ама моторолата ја иам 5 дена и се заљубив у неа.Ме мачи само што нема ништо на неа,само за изглед е,а мене телефон за праење фраер не ми треба.Што ми препрачувате вие?да ја задржам моторолата или да си го зеам к700и?

Член од
7 март 2006
Мислења
15
Поени од реакции
0
epa cim nekes takvi stvari togas dosta top telefonce ti e nokia 6060

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Vnuce напиша:
Да... има програми за Symbian... тука нема што ... али.. у принцип се што ќе најдеш за Symbian ќе го најдеш и за J2ME ... така да ... мање-више...

а што се тиче клиповите и “осталите ствари“ .... тоа нема везе со Symbian
Колку само не!...
Ако си земал да споредуваш Symbian и J2ME(java) тоа ти е ко да споредуваш DOS и Windows...
Кажи ми има за јава програми за снимање видео,за искривување на лица у real time,за додатен зум на камери,WMA и Ogg плеери...итн???
Едно е кога зимаш телефон за изглед да се цепаш(скопски кажано), а друго е кога го зимаш за бескрајните можности шо ги нуди...
Јас знам дека Самсунг се најбоље у изглед оние на лизгање ама ко ќе видиш дека има инфраред а не можеш да пребацуваш слики,после ќе видиш има камера ама нема видео,има игри ама ужасно кочат и немаш можност за нови...
А тек да не почнеме да спомињаме flat-cable секој месец ќе му мењаш...

S

Stef Bachatero

Гостин
abe najdobri se nokia 6630 i brkaj rabota neka vi kaza mac kakva snimka vadi koga igravme fudball na nabacuvanje(za fakanje seir e rabotata)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
StevoMC напиша:
abe najdobri se nokia 6630 i brkaj rabota neka vi kaza mac kakva snimka vadi koga igravme fudball na nabacuvanje(za fakanje seir e rabotata)
Немој молим те не ме потсеќај:)...ај пак да праиме купив нов фудбал старите отидоа(3 укупно)
Ина4е телефонот 6630 е тоБ

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
Tonchie напиша:
Ја ќе гласав за Сименс А52 за малку, ама нема календар :(
Е што ќе ти е календат зити се хахах или ти си дечко што мораш да го организираш денот хахаха :bravo:

Pep

Член од
1 декември 2009
Мислења
86
Поени од реакции
21
Samo Nokia Po moznost da e N-series tie telefoni se najdobri se imaat i dolgo vreme traat po moe mislenje samo nokia

Kajgana Shop

На врв Bottom