Нов мобилен, ама каков ?

DACY

DON JUAN
Член од
9 февруари 2006
Мислења
282
Поени од реакции
0
ALO LJUDIIII..kazete dali vo mkd ima sansi da se dekodira nokia 6280..ili da go bacam u tri lepe pizde materine

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
BABY DJ напиша:
Nokia e zakon za symbian, posebno S60, registriraj se na symbian.com.mk i ke vidis sto sve ima od programi, klipovi i ostali stvari. Nema da ti tekne posle da baras drug telefon.
Да... има програми за Symbian... тука нема што ... али.. у принцип се што ќе најдеш за Symbian ќе го најдеш и за J2ME ... така да ... мање-више...

а што се тиче клиповите и “осталите ствари“ .... тоа нема везе со Symbian

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
59
DACY напиша:
ALO LJUDIIII..kazete dali vo mkd ima sansi da se dekodira nokia 6280..ili da go bacam u tri lepe pizde materine
:icon_lol: :icon_lol: Не пцуј,ќе ти ставам цензура.. :pos: :pos:

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
Dani^^^ напиша:
Не ми е за нешто посебно онака го зиам.Колку е стар моделот ?зошто искрено неам појма од коа е ,како е,зошто е :icon_lol:
Епа тогаш подобро кубиси некој помал женски мобилен. Пак прашање е колку пари ќе фрлиш за него, зашто изборот на телефони е огромен

Vnuce напиша:
Да... има програми за Symbian... тука нема што ... али.. у принцип се што ќе најдеш за Symbian ќе го најдеш и за J2ME ... така да ... мање-више...

а што се тиче клиповите и ”осталите ствари” .... тоа нема везе со Symbian
Aјде бее. Ај најди ми програм со кој можеш да чатуваш преку блутот и да има и видео подршка напишан во јава.

DACY напиша:
Има :icon_lol:

DACY

DON JUAN
Член од
9 февруари 2006
Мислења
282
Поени од реакции
0
krusha03 напиша:
Епа тогаш подобро кубиси некој помал женски мобилен. Пак прашање е колку пари ќе фрлиш за него, зашто изборот на телефони е огромен

Aјде бее. Ај најди ми програм со кој можеш да чатуваш преку блутот и да има и видео подршка напишан во јава.

Има :icon_lol:
pa kazi de da ne go frlam

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
ПА прошетај се по мобилариве, ми кажуваа за некои ама не им се сеќавам на името

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
ja bi zemal edino motorola V3 mnogu se zaljubiv u toj mobilen

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
Абе V3 обичниот за к*р не го бива, ама V3X е добар

Vnuce

Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
krusha03 напиша:
прво и основно ... која е логиката на bluetooth чат ??? на колку фаќа тоа на 10 метри ?!?!? па ако ми е толку блиску чоекот ќе зборам со него ... ете ти и бесплатно (нели да не трошиш пари на СМС) ем.. немора да имаш телефон со камера за виедо поддршка ! ! ! ќе се вииш со чоекот... онака асално!

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
Добро, а да речеме дека е во друга соба или сл. Јас не зборам дали ќе ми треба или слично туку ти викаш дека се што има за Symbian има и за јава. ПА си видел ли ти на игри да речеме за Symbian и за јава разлика во графика. Еве ајде немора тоа има Office во јава или Divx плеер за мобилен?

Vnuce

Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
што се тиче Оffice-от ... тренд станува телефоните да доаѓаат со Office апликации (зборам за телефони без Symbian/Win или нешо слично)

второ.. игрите... да имам видено... и имам видено Java игри сo ист квалитет на графика со Symbian игрите... значи не станува збор дека не е можно, туку колку ќе се потрудат тие шо ги праат

трето... да не дојде до недоразбирање... не викам дека Symbian-от нема предности ... далеку од тоа ...
али...
прво купувам телефон ... па после тие екстра опции што ги нуди Symbian. А џабе DivX player на телефон кога треба да се убијам од чекање за да отворам било што на телефонот(без разлика дали сакам да глеам клипче, дали сакам да пишувам порака.. шо и да е). Додека не го средат тој проблем... џабе им е се (пред малку читав рецензија на N80... наводно е средено тоа, али додека не го проверам јас... не тврдам дека е така)

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
E вака зашто стварно незнам ако може да ми кажеш кој телефон доаѓа со Office и некоја јава игра со 3D графика. А за третото тоа сепак е оперативен систем и некад знае да јави некоја грешла и сл. ама затоа што викаш дека споро отвара MP3 и сличнп, зависи многу од тоа колку апликации имаш отворено во позадина, колку имаш слободно меморија на телефонот, и нормално пристапот до картицата е многу поспор, поготво ако имаш да речеме 800 слики во еден ист фолдер и сл. Тоа така може било со првите верзии на Symbian телефоните, ама на сегашниве не е така, барем јас каде што сум видел

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Вака сеа и јас да прашам.Утре планирам да си зеам ново телефонче.Кој би бил подобар Сони Ериксон W550/600 или Motorola V3/i.Ми треба телефон за онака али кој вие би ми ко препорачале????

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
Според мене w550 би ти бил подобар избор

Kajgana Shop

На врв Bottom