Да... има програми за Symbian... тука нема што ... али.. у принцип се што ќе најдеш за Symbian ќе го најдеш и за J2ME ... така да ... мање-више...BABY DJ напиша:Nokia e zakon za symbian, posebno S60, registriraj se na symbian.com.mk i ke vidis sto sve ima od programi, klipovi i ostali stvari. Nema da ti tekne posle da baras drug telefon.
Не пцуј,ќе ти ставам цензура..DACY напиша:ALO LJUDIIII..kazete dali vo mkd ima sansi da se dekodira nokia 6280..ili da go bacam u tri lepe pizde materine
Епа тогаш подобро кубиси некој помал женски мобилен. Пак прашање е колку пари ќе фрлиш за него, зашто изборот на телефони е огроменDani^^^ напиша:Не ми е за нешто посебно онака го зиам.Колку е стар моделот ?зошто искрено неам појма од коа е ,како е,зошто е
Aјде бее. Ај најди ми програм со кој можеш да чатуваш преку блутот и да има и видео подршка напишан во јава.Vnuce напиша:Да... има програми за Symbian... тука нема што ... али.. у принцип се што ќе најдеш за Symbian ќе го најдеш и за J2ME ... така да ... мање-више...
а што се тиче клиповите и ”осталите ствари” .... тоа нема везе со Symbian
ИмаDACY напиша:ALO LJUDIIII..kazete dali vo mkd ima sansi da se dekodira nokia 6280..ili da go bacam u tri lepe pizde materine
pa kazi de da ne go frlamkrusha03 напиша:Епа тогаш подобро кубиси некој помал женски мобилен. Пак прашање е колку пари ќе фрлиш за него, зашто изборот на телефони е огромен
Aјде бее. Ај најди ми програм со кој можеш да чатуваш преку блутот и да има и видео подршка напишан во јава.
Има
прво и основно ... која е логиката на bluetooth чат ??? на колку фаќа тоа на 10 метри ?!?!? па ако ми е толку блиску чоекот ќе зборам со него ... ете ти и бесплатно (нели да не трошиш пари на СМС) ем.. немора да имаш телефон со камера за виедо поддршка ! ! ! ќе се вииш со чоекот... онака асално!krusha03 напиша:Aјде бее. Ај најди ми програм со кој можеш да чатуваш преку блутот и да има и видео подршка напишан во јава.