Нов мобилен, ама каков ?

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
BusHav напиша:
Уште нешто да прашам јас:
Дали IR-то е компатибилно со другиве телефони или е само за префрлање ствари од компјутер?
Абе јас сум сервисер и дилер на мобилни така да уште од сеа ти кажувам дека имаш прекрасна идеа за телефон само што голема мана на тој телефон му е тоа што нема можност за надоградба на меморијата а има само 2 мега така да тоа е многу малку
затоа ти препорачувам нокиа 3650 или 6600 или 6260 6680 6630 и да не ти ги редам сите шо можеш да ги надоградуваш иначе сите нокии шо имаат симбиан и IR и Bluetooth се компатабилни за секој телефон и секој комшутер што имаа конетивни сретства

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
Во право е Вирус земи си барем 3650. На старо може да се најде за околу 3500-4000ден.

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
Денес треба да си зеам мобилен и го избрав сони ериксон P910.Дај на време предупредете ме ако има некоја фалинка или ако не го бива,иако чисто сумњам дека би можело да му фали нешто пошто ми изглеаше одличен. Фала:pipi:

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
Dani^^^ напиша:
Денес треба да си зеам мобилен и го избрав сони ериксон P910.Дај на време предупредете ме ако има некоја фалинка или ако не го бива,иако чисто сумњам дека би можело да му фали нешто пошто ми изглеаше одличен. Фала:pipi:
телефонот е добар, но многу зависи за колку пари ќе го земеш зашто веќе е застарен модел. И уште едно прашање дали го зимаш за онака или ти треба Symbian OS? Ако ти треба Symbian тогаш подобро би ти било да земеш некој од серија 60 зашто за нив има многу поголем избор на софтвер.

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
krusha03 напиша:
телефонот е добар, но многу зависи за колку пари ќе го земеш зашто веќе е застарен модел. И уште едно прашање дали го зимаш за онака или ти треба Symbian OS? Ако ти треба Symbian тогаш подобро би ти било да земеш некој од серија 60 зашто за нив има многу поголем избор на софтвер.
Не ми е за нешто посебно онака го зиам.Колку е стар моделот ?зошто искрено неам појма од коа е ,како е,зошто е :icon_lol:

TargeT

Сериозен СУМ
Член од
13 јануари 2006
Мислења
777
Поени од реакции
6
За П910, прво е многу голем, второ катастрофа камера/апарат, трето меморија 0 за такоф телефон.

Zbratko

The Shrink
Член од
3 јануари 2006
Мислења
875
Поени од реакции
17
Nokai N71 mi e merak da go zemam ili N80 ... toa planiram i ckam da dojdat vo MK da si kupam ...poshto gi cekam veke edno 4 meseci ...ima nekoj info dali stignale ili ne i cenata koja bi bila?

Член од
26 април 2005
Мислења
1.691
Поени од реакции
45
mislam deka N serijata od nokia ja ima vo nikofon,i toa za N71 neznam,ama n80 i 90ta gi ima i N83 mislam deka beshe ili N81 pojma neam,idi dzirni i cenite se visoki ama ne preterano.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Dani^^^ напиша:
Јас имам П800 можам само да ти кажам дека е тоБ....

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
моментално проверувам ситуација дали има SonyEricsson W810i на лагер :)

екстра цена е за тоа шо го нуди

ГО ЗИМАААААМ!!!!

TargeT

Сериозен СУМ
Член од
13 јануари 2006
Мислења
777
Поени од реакции
6
Zbratko напиша:
Nokai N71 mi e merak da go zemam ili N80 ... toa planiram i ckam da dojdat vo MK da si kupam ...poshto gi cekam veke edno 4 meseci ...ima nekoj info dali stignale ili ne i cenata koja bi bila?
N80 e 500-600$
али телефонот е крш, 3 мега камера, мпг видео уф уф... закон

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
TargeT напиша:
N80 e 500-600$
али телефонот е крш, 3 мега камера, мпг видео уф уф... закон
да... и камерата нема леќа
мпг видео не е нишо посебно го имаат многу телефони
и подобро да си носиш акумулаторче со тебе пошто забораиле да стаат батерија у телефонот...

уствари... да... телефонот е крш ... :) :) :)

Член од
6 април 2006
Мислења
87
Поени од реакции
0
Nokia e zakon za symbian, posebno S60, registriraj se na symbian.com.mk i ke vidis sto sve ima od programi, klipovi i ostali stvari. Nema da ti tekne posle da baras drug telefon.

Kajgana Shop

На врв Bottom