Па нормално... Ама едните биле кинески другите не биле, Самсунг и Сони биле.Тоа не е мерило дали ќе има разлика во квалитет или не.Разликата во електрониката може да ја има само онаму каде се произведуваат микрочипови, процесори,кондензатори,отпорници и слично а не каде што готовите плочи со залемени делови или тв шасии само се поврзуваат со кабли,заштрафуваат на куќиштето и пакуваат во кутии исто како што фирми кај нас склопуваат компјутери.
Само види кој апликации ги има тој телевизор.LG и Samsung имаат најмногу апликации,како тв бох.Планирам да купам Hisense u7kq па ме интересира мислење и искуство, ви благодарам.
овие Мини Лед многу ги фалат, знаејќи дека Хајсенс е најголем производител во Кина, нема некоја причина што да се замараш околу квалитет.Планирам да купам Hisense u7kq па ме интересира мислење и искуство, ви благодарам.
Има, 2 класа роба се шитка во МК.овие Мини Лед многу ги фалат, знаејќи дека Хајсенс е најголем производител во Кина, нема некоја причина што да се замараш околу квалитет.
Земи ST или Телефункен тогаш од Сетек ако се исти сите. Цел аутлет им е од шкарт телевизори од таа марка. Тоа ти кажува дека не се исти исти.Има, 2 класа роба се шитка во МК.
Која и марка да ја земе исто му е.
Јас сакам да земам некој телевизор што им е на Outlet продажба, многу поголем дел ми е спрема нов телевизор. Таман за во летна кујна ќе земам можи еден 32 инчен.Земи ST или Телефункен тогаш од Сетек ако се исти сите. Цел аутлет им е од шкарт телевизори од таа марка. Тоа ти кажува дека не се исти исти.
Автоматски се расипуваат кога ќе пројде гаранција, тоа Евреите намерно така ги прават телевизорите.Кога веќе купувате евтина роба гледајте да има минимум 5 години гаранција и молете бога да ви се расипе помеѓу 4 та и ненавршена 5 та година.
Од кога кинезите се евреи по генетика?Автоматски се расипуваат кога ќе пројде гаранција, тоа Евреите намерно така ги прават телевизорите.
Кинезите ги прават, Евреите ги програмираат.Од кога кинезите се евреи по генетика?
Зар само евреи се програмери а корејци и јапанци само склапаат кутии така?Кинезите ги прават, Евреите ги програмираат.