Нов Телевизор

• Креатор на темата Креатор на темата kostov7jk
  • Време на започнување Време на започнување
За Сител и Канал 5 Hisense е премија :)
:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Тоа не е мерило дали ќе има разлика во квалитет или не.Разликата во електрониката може да ја има само онаму каде се произведуваат микрочипови, процесори,кондензатори,отпорници и слично а не каде што готовите плочи со залемени делови или тв шасии само се поврзуваат со кабли,заштрафуваат на куќиштето и пакуваат во кутии исто како што фирми кај нас склопуваат компјутери.
Па нормално... Ама едните биле кинески другите не биле, Самсунг и Сони биле. :ROFLMAO:
Никако да сфатат дека кинески нема врска со квалитет во електрониката. Оти и онака цела се прај таму. Со некој исклучок за чипови.

Планирам да купам Hisense u7kq па ме интересира мислење и искуство, ви благодарам.

Планирам да купам Hisense u7kq па ме интересира мислење и искуство, ви благодарам.
Само види кој апликации ги има тој телевизор.LG и Samsung имаат најмногу апликации,како тв бох.

овие Мини Лед многу ги фалат, знаејќи дека Хајсенс е најголем производител во Кина, нема некоја причина што да се замараш околу квалитет.

овие Мини Лед многу ги фалат, знаејќи дека Хајсенс е најголем производител во Кина, нема некоја причина што да се замараш околу квалитет.
Има, 2 класа роба се шитка во МК.

Која и марка да ја земе исто му е.

Има, 2 класа роба се шитка во МК.

Која и марка да ја земе исто му е.

Земи ST или Телефункен тогаш од Сетек ако се исти сите. Цел аутлет им е од шкарт телевизори од таа марка. Тоа ти кажува дека не се исти исти.

Земи ST или Телефункен тогаш од Сетек ако се исти сите. Цел аутлет им е од шкарт телевизори од таа марка. Тоа ти кажува дека не се исти исти.
Сеа ти пак не разбираш меѓу 3 класа и 2 класа роба.

Јас сакам да земам некој телевизор што им е на Outlet продажба, многу поголем дел ми е спрема нов телевизор. Таман за во летна кујна ќе земам можи еден 32 инчен.

Кога веќе купувате евтина роба гледајте да има минимум 5 години гаранција и молете бога да ви се расипе помеѓу 4 та и ненавршена 5 та година.

Кога веќе купувате евтина роба гледајте да има минимум 5 години гаранција и молете бога да ви се расипе помеѓу 4 та и ненавршена 5 та година.

Автоматски се расипуваат кога ќе пројде гаранција, тоа Евреите намерно така ги прават телевизорите.

Само никако Филипс телевизор да земеш , лош квалитет на слика имаат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom