Овој барем има логика во бројкатаИ овој со бројки :pos2:
Реклама5 си презеде работата.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
Овој барем има логика во бројкатаИ овој со бројки :pos2:
Реклама5 си презеде работата.
Кажи ми која е логиката во бројката?Овој барем има логика во бројкатаА Реклама5 има уште 3 дена да се порадува
![]()
http://www.oglasnik24.mk/ 24 Часа... Тоа им е во логотоКажи ми која е логиката во бројката?
Добро де, другиве 5 часа работат :pos2:http://www.oglasnik24.mk/ 24 Часа... Тоа им е во логото
Започна...Уште нероден Петко капа му кроите. Не гледам да работи пишува НАСКОРО, почнете еднаш после ќе правиме муабет.
Со среќа, мило ми е :helou:Започна...
Пазете, само сериозни купувачи!Круната Вик Полицијата и 71, Оригинален Калифорнија
Highway Patrol, 6.4 V8 со 281, 4-брзински автоматски, 3:55 опрема отворен, масло охладители за мотор, менувач.
HD суспензија, KYB гас голем шок,
HD челични тркала почина м сад, HD Setina Кејџ партиција, Setina HD притисни барови, Setina
HD прозорецот заштитници, Firestone гуми Firehawk полиција, HD Setina пластични задните седишта, HD тело на рамката. HD дупчиња дискови, HD извршување патрола докази. автомобил кој е дизајниран да издржи Сè! Само е-мејл одговори кога сум во Калифорнија во декември, колата е во Малме, во живо nybes. Само сериозни!
Локација, барајте го во населбата ДДВ.Цена без ДДВ: 28 800E
Mitsubishi L200 Double Cab Бизнис Спорт
Километража: 0 милиони
Боја: Сина Металик
Тело: Transportbil - Flak
Локација: оданочување со ДДВ, автоматски менувач, дизел, бесплатна услуга за 3 години се наоѓаат на овој КАР...
Сеуште не можам да сконтам како можеа вакво нешто да си направат. Стварно не ми е јасно. Со толкава посетеност, треба да си екстремно ГЛУП за да не можеш да го уновчиш сајтот. Некој некаде спомна дека безуспешно пробувале две години да најдат фирми за да им се рекламираат на сајтот, мада искрено не верувам во ова. Или ептен им се испонашале со цени или врска нема муабетов. Не знам колку пари очекуваат да заработат од сајт во Македонија, ама треба да престанат да летаат во облаци (имаат уште време да се вратат).Жално е како се самоуништија... и глупо!
Цркнал пазар3Се е тоа убаво, ама има една финта. Ќе се наплаќа. Цената на огласите ќе биде од 50 ден. до 90 ден. + 18% ддв.![]()
Малите огласи треба да бидат бесплатни!