Ти гнетиш верувај јас не знам што јадам.Тука критикувате, а во меана гнетете плескавици и ќебапи од коњско месо без усул
Ти па баш од Прилеп најде да зборишТи гнетиш верувај јас не знам што јадам.
Проблемот е во стариот комунистички голем режисер, кој снима филмови на локација буквално иста со Прашина и со државни пари. Многу му е гајле за коњот и дали филмот ќе ги извади парите кога се државни, не го запотил дупето како Милчо да бара фондови па и му снима на истото место буквално еве јас сум сведок местото е истото објектот е истиот.
Кој е тој филм?Надолу колат по 500 коњи за еден филм,тука ние ќе негодуваме за 1 коњ само
Можда коњот бил болен и стар? Па тоагаш може во друг филм некој изнемоштен и болен старец со мала пензија реално да се стрела, ке му ги скратат маките.коњот R.I.P а вие што балегате дека е толку лошо што умрел коњот не знаете баш ништо за тоа што и како се случило.
можда коњот бил олен и стар и изнемоштен па му ги скратиле маките...
можда несакајки ама му ги скратиле
и сеа за секое убиено животно да се крева толкава паника кај ќе ни биде крајот ?
и се кладам дека сабајле некој од вас има јадено коњска плескавица а оведе збори демек огин да го изгори Столе и филмот во кур да му отиде..
абе ајде
Другар и јас сакам животни, ама предалеку отиде....ова е веќе класичен случај на иронија и лицемерие, од една страна се залагаш за хуманост, а со оваа реченица исплука све што е поврзано со неа, и се стави на пониско ниво од екипата на Столе Попов.Сигурен сум дека за оваа ке има казна, не верувам дека тоа ке биде од државата ама верувам дека господ не е рамнодушен па на празнодушните и празноглавите кои го сториле тоа ке почнат во фамилиите да им се раѓаат фрикови и тогаш ке се прашуваат: што згрешивме боже за вака да ни се случи?
1925Кој е тој филм?