- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 4.245
meanwhile додека ја чекаме премиерата...
Дел од екипата на „До Балчак“ на суд ги бара неисплатените хонорари
Дел од екипата на „До Балчак“ на суд ги бара неисплатените хонорари
Мислам дека уште не е пуштен во кино.А бе го глеедаше некој филмот?
Имаше премиера во неделата во Битола ама за жал не најдов карти..Мислам дека уште не е пуштен во кино.
Мислев дека само елитата е поканета на премиератаИмаше премиера во неделата во Битола ама за жал не најдов карти..
Саботата беше тоа за елитата(секоја клошарана стигна елита да се наречи) и сите со муфте карти..Мислев дека само елитата е поканета на премиерата
А ова од срПскиот медиум е нешто како рецензија? Зашто како што прочитав и видов е обична статија како и нашиве што пишуваат, за филмот ништо не е пишано, а е вртено за се` друго.Нашите „медиуми„ (екстра ги пишувам во наводници) им појде од рака неверојатен подвиг. А тоа е да напишат разно разни глупости и трачеви околу филмот. Да се занимават и со најбаналните работи но на никој читај НА НИКОЈ не му успеа да седне да го изгледа филмот и да напише рецензија. Веројатно ќе чекаме некој Кајганџија кој ќе успее да го изгледа филмот да напише збор два. Да не бев навикнат на очајот на нашите „новинарчиња„ веројатно ќе бев револтиран но вака не ми останува ништо друго барајќи да прочитам нешто нормално за манаки и филмовите кои таму се прикажуват да читам што рекол Столе Попов што рекла Лабина Митревска и најважното ама убедливо најважното кој како бил облечен на црвениот тепих. Бљувотини навистина , мачнини ме јадат кога ги гледам тие силни порталчиња, весничиња и телевизиички како се обидуваат да ја пумпат атмосферата и да глумат некое холивудско лудило патетично и трагикомично со други зборови БЉАК.
И да ќе заборавев еве кој сака нека прочита реценсија од србски медиум:
http://www.politika.rs/rubrike/Kultura/Makedonski-filmski-ep.sr.html
LoL, Ти изглеа у секоја тема кај што има нешто критика кон власта, глеаш да поминеш, да одбраниш некоја небулоза?Нашите „медиуми„ (екстра ги пишувам во наводници) им појде од рака неверојатен подвиг. А тоа е да напишат разно разни глупости и трачеви околу филмот. Да се занимават и со најбаналните работи но на никој читај НА НИКОЈ не му успеа да седне да го изгледа филмот и да напише рецензија. Веројатно ќе чекаме некој Кајганџија кој ќе успее да го изгледа филмот да напише збор два. Да не бев навикнат на очајот на нашите „новинарчиња„ веројатно ќе бев револтиран но вака не ми останува ништо друго барајќи да прочитам нешто нормално за манаки и филмовите кои таму се прикажуват да читам што рекол Столе Попов што рекла Лабина Митревска и најважното ама убедливо најважното кој како бил облечен на црвениот тепих. Бљувотини навистина , мачнини ме јадат кога ги гледам тие силни порталчиња, весничиња и телевизиички како се обидуваат да ја пумпат атмосферата и да глумат некое холивудско лудило патетично и трагикомично со други зборови БЉАК.
И да ќе заборавев еве кој сака нека прочита реценсија од србски медиум:
http://www.politika.rs/rubrike/Kultura/Makedonski-filmski-ep.sr.html