Новогодишни и божиќни песни

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Абе денеска што беше финтата, на Антена цел ден пуштаа такви песни? Денес не е ни Нова Година нити Божиќ, изгледа ги фати новогодишна еуфорија тие таму, како подредоа едно 2 саати само тоа го пуштаа :)

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
За мене постоела и секогаш ќе постои само една новогодишна песна - Елко Елко.

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Ги сакате ли новогодишните и божиќните песни? Оние празничните Jingle Bells, Santa Claus Is Coming To Town, Jingle Bell Rock
Овие ги сакам. :) Имаше порано од Дизни една видео компилација направена, нешто како цртан филм, ама со песниве... 24/7 ми беше пуштена лентата. Сите ги имам, само што не знам кај сум ги зашуткала. :)
и овие “комерцијалните“ All I Want For Christmas Is You (Mariah Carey), My Christmas Song For You (Melissa Manchester) итн., или ве нервира самата помисла?
Last Chrismas ми е омилена, и една песна од Селин Дион, ама не знам како се викаше.

Член од
30 октомври 2007
Мислења
18
Поени од реакции
1
So this is christmas
I hope you have fun
The near and dear one
The old and the young

The best christmas song ever

oBi_VaN

Is the man!
Член од
11 ноември 2007
Мислења
756
Поени од реакции
21
Christmas is All Around, од филмот Love Actually, инаку преработка од Wet Wet Wet-Love is All Around.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Last Chrismas ми е омилена, и една песна од Селин Дион, ама не знам како се викаше.
100 посто сум сигурна дека се работи за оваа песна, која патем, е една од моите омилени божиќно - новогодишни песни.

Потоа ја имаш Last Christmas од Wham, која е ремек дело и ја обожавам, па потоа All I want for Christmas is you, пa 8 days of Christmas, a песна која најмногу ме потресува е Do They Know It's Christmas?

Член од
31 јануари 2008
Мислења
56
Поени од реакции
1
Mene mnogu mi se sviga Wonderful Dream i sekako Silent Night,a sto se odnesuva na LAST CHRISTMAS mislam deka nema covek sto ne ja saka :back:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Дајте некој линк за Jingle Bells и онаа другана незнам како се викаше we wish you a merry christmas така нешто :icon_lol:
Позз

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Дефинитивно оваа! Песна која им даде посебен шмек на новогодишните Кока Кола реклами, а и една од најдобрите новогодишни!

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
183
Мене ми се сите новогодишни и божиќни песни досадни и глупи :toe: исто така и елките, лампионите,срмите, честитките .....:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom