Нови игри

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Вреди да се симне најновата Tomb Raider?
Вреди да се купи. Доста добар гејмплеј, островот е голем и нуди многу работи, free roam иако не како Far cry 3, приказната е млака, се труделе овој дел за Томб Рајдер да биде препород како враќањето на Бетмен под палката на Крис Нолан.

Член од
1 јануари 2012
Мислења
193
Поени од реакции
31
Разочаран од кампањата на Leon во Resident Evil 6... очекував нешто повеќе да се дознае од играта, сепак повторно повеќето остана Top Secret... очекувам да се разјасни со другите кампањи, а во поглед на оптимизација според мене е доста добро оптимизирана :)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Вреди да се симне најновата Tomb Raider?
Ако си харфкор фан на серијалот - не. Ако не си си играл ни една tomb raider до сега - дај и' шанса. Ако си играл некоја и ти се допаднала (со исклучок на angel of darkness) - ќе бидеш малце разочаран. Али далеку од тоа дека вреди да се купи играва ко што вика Max Legend.

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Starcraft 2: Heart of the Swarm [FLT] на Замунда:)

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Ако си харфкор фан на серијалот - не. Ако не си си играл ни една tomb raider до сега - дај и' шанса. Ако си играл некоја и ти се допаднала (со исклучок на angel of darkness) - ќе бидеш малце разочаран. Али далеку од тоа дека вреди да се купи играва ко што вика Max Legend.
Бре, ја направи новата Лара подолна од претходните делови, а реално не е така. Доста елементи се зачувани, платформските секции се добри, ја има акцијата, би сакал да има повеќе и покомплексни сложувалки, тоа фали во новиот дел, како и кратење на квик тајм настаните. Приказната може да пројде иако во поранешните интервјуа тимот збореше како сакале новиот дела да биде без натприродни елементи. Баш би сакал да ја видам Лара во реален сетинг.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Бре, ја направи новата Лара подолна од претходните делови, а реално не е така. Доста елементи се зачувани, платформските секции се добри, ја има акцијата, би сакал да има повеќе и покомплексни сложувалки, тоа фали во новиот дел, како и кратење на квик тајм настаните. Приказната може да пројде иако во поранешните интервјуа тимот збореше како сакале новиот дела да биде без натприродни елементи. Баш би сакал да ја видам Лара во реален сетинг.
Yeah, right... Quickly press 'F' to dodge missiles :tapp:
Не знам колку си ги играл претхнодните делови, особено првите 3, али ако си ги играл ќе знаеш дека таму и најмала грешка во движењето резултира со смрт, има премногу силни непријатели и голем број на оружја што ја правеа поим за акциона игра. Башка puzzles-от беа на далеку повисоко ниво од тоа на оваа tomb raider. Новата tomb raider воопшто не се ни труди да биде како старите, туку повеќе како Uncharted. Toa и' е проблемот.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Yeah, right... Quickly press 'F' to dodge missiles :tapp:
Не знам колку си ги играл претхнодните делови, особено првите 3, али ако си ги играл ќе знаеш дека таму и најмала грешка во движењето резултира со смрт, има премногу силни непријатели и голем број на оружја што ја правеа поим за акциона игра. Башка puzzles-от беа на далеку повисоко ниво од тоа на оваа tomb raider. Новата tomb raider воопшто не се ни труди да биде како старите, туку повеќе како Uncharted. Toa и' е проблемот.

веќе реков дека не ги сакам квик тајм настаните ама јбг тие се дел од поновите игри и се надевам дека во скоро време ќе замрат

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Ја проба ли некој Warframe нова игра е, незнам каква е многу слаб интернет имам овој месец неможам да видам ниту едно видео на јутуб, па ако сака некој кој ја има пробано да ми каже каква е, како стои со графиката и слично работи за да знам дали вреде да се симнува...

батеМаче

Човек
Член од
3 декември 2008
Мислења
320
Поени од реакции
272
Ја проба ли некој Warframe нова игра е, незнам каква е многу слаб интернет имам овој месец неможам да видам ниту едно видео на јутуб, па ако сака некој кој ја има пробано да ми каже каква е, како стои со графиката и слично работи за да знам дали вреде да се симнува...
Warframe ја играв активно пред два - три месеци додека беше во closed beta, играта беше одлична co-op TPS ама како што ме дал господ мене после 15-20 часови игра морав да барам нешто ново и така ја баталив.
Ја испробав пред скоро време да видам какви промени направиле и да ти кажам нивоата беа комплетно редизајнирани со пошироки простори и стази на повеќе нивоа. Тоа ми се допадна иако бев како „изгубен германец“ на првата мисија :D
Ако имаш нет на располагање ти препорачувам да ја пробаш и така е F2P, а поради тоа што нема натпреварувачка компонента нема и некоја разлика помеѓу играчите кои трошат пари на истата и гагаџиите :P

D

Daedalus

Гостин
Постојат две можности. Едната е играва да не постои начин да биде пронајдена на интернетот а другата е да сум ја измислил и да сум ја измешал со нешто друго. Пред некое време гледав трејлер од игрица која тогаш не ми ја фаќаше пцто и наводно затоа не сум ја симнал. У кратки црти...

Ти си детектив или сличен истражувач ала Шерлок. Времето во кое се случува играта е накај 1930 та или така нешто(колку што ме служи меморијата). Мислам но не сум сигурен дека играта е open world. Практично истражуваш феномени поврзани со паранормалното, што ја прави играта хорор детектив вид на игрица. Има духови и слични ствари во истата. Вивидно се сеќавам на сцена кадешто возиш со колата до местото кадешто сакаш да стигнеш и во колата пичи олд скул радио. Ако знаете било што во овој стил, пишете.
Однапред благодарен:)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ја има по торентиве од вчера играва.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Warframe ја играв активно пред два - три месеци додека беше во closed beta, играта беше одлична co-op TPS ама како што ме дал господ мене после 15-20 часови игра морав да барам нешто ново и така ја баталив.
Ја испробав пред скоро време да видам какви промени направиле и да ти кажам нивоата беа комплетно редизајнирани со пошироки простори и стази на повеќе нивоа. Тоа ми се допадна иако бев како „изгубен германец“ на првата мисија :D
Ако имаш нет на располагање ти препорачувам да ја пробаш и така е F2P, а поради тоа што нема натпреварувачка компонента нема и некоја разлика помеѓу играчите кои трошат пари на истата и гагаџиите :P
Current Players 5,648 Warframe( види Store Stats) , преку ноќ стана позната на steam, чекав цела ноќ да се симнат едни пусти 1.1 ГБ али вредеше:love:
ОДЛИЧНА ИГРА Е

Kajgana Shop

На врв Bottom