Нови игри

Член од
20 мај 2011
Мислења
126
Поени од реакции
52
Ako nekoj planira da ja proba The Walking Dead : Survival Instinct mu preporacuvam da ne si trosi internet igrata e razocaruvanje .... potsekja na Dead Island samo sto Dead Island e daleku podobra .
--- надополнето: 20 март 2013 во 02:19 ---
Ako nekoj planira da ja proba The Walking Dead : Survival Instinct mu preporacuvam da ne si trosi internet igrata e razocaruvanje .... potsekja na Dead Island samo sto Dead Island e daleku podobra .

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.560
Поени од реакции
2.524
Чекам гу од 25ти јануари 2012та. Кога Capcom го откри трејлерот. Тоа се 422 дена.
И сеа ме заебава со 179.6 kB/s. Абе ајде...
боље почекај си уште 2 месеци за Revelations....

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Од синоќа пробувам да уживам во Residen Evil 6 ама не можам, како можеа толку да упропастат еден легендарен серијал не ми е јасно. Сега да седнам да ги изиграм старите делови што ги имам поминато барем 10 пати секој пак ќе ми бидат поинтересни од овој беден хибрид од игра, нема ни х од хорор некаква квази обид на акциона игра со мешање концепти од Gears of War и Call of Duty.

Член од
3 февруари 2013
Мислења
609
Поени од реакции
1.028
Од синоќа пробувам да уживам во Residen Evil 6 ама не можам, како можеа толку да упропастат еден легендарен серијал не ми е јасно. Сега да седнам да ги изиграм старите делови што ги имам поминато барем 10 пати секој пак ќе ми бидат поинтересни од овој беден хибрид од игра, нема ни х од хорор некаква квази обид на акциона игра со мешање концепти од Gears of War и Call of Duty.
Може да си у право. И ја гу симна сеа и малку ме заебава.
Убава е не за друго, и можам со пријателче да играам у Split-screen.
Контролите се малку "нови", ама графиката е добра.
+ Луѓето треба да престанат да забегуваат со "Resident Evil е игра со зомби".
NEWSFLASH: Не е за зомби, туку биотероризам. (Јапонски е правилно "Biohazard 6").

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Може да си у право. И ја гу симна сеа и малку ме заебава.
Убава е не за друго, и можам со пријателче да играам у Split-screen.
Контролите се малку "нови", ама графиката е добра.
+ Луѓето треба да престанат да забегуваат со "Resident Evil е игра со зомби".
NEWSFLASH: Не е за зомби, туку биотероризам. (Јапонски е правилно "Biohazard 6").
Секој со свој вкус, за мене Resident Evil секогаш беа игри кој ствараат чуство на тензија, страв, па онаа страшна музика во поздина, а не акциска игра со нон-стоп пукање.

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Секој со свој вкус, за мене Resident Evil секогаш беа игри кој ствараат чуство на тензија, страв, па онаа страшна музика во поздина, а не акциска игра со нон-стоп пукање.
Точно, нон-стоп те тераше да комбинираш некои работи да би отворил некој пат према нешто, да поправаш некои лифтови(бараш кабли, акумулатори, клучеви) како би отишол некаде, да ставаш некои предмети, да размислуваш логички... Не знам која беше последната што ја пробав на компјутер, со моторна пила кога ми се запна еден, те пукај, те штракај едно па друго дугме и ја заебав.

Член од
3 февруари 2013
Мислења
609
Поени од реакции
1.028
Е па да.
Кецо беше најјака. Да се исереш кога од од прозор зомби влегуваат и таа страшно гласна музика у позадина тера те да викаш: "леле, леле, ќе умрам, бегај накај вратта".

За мене лично ми се допаѓа приказната позади.
SPOILER за Resident Evil 5:
Добра беше приказната за петката со среќавањето меѓу Chris & Wesker, а и отстранувањето на тоа црвеното на градите на Jill итн.
Проклети Capcom не ни ги дадеа на PC DLC-то со "Lost in Nightmares" и "Desperate Escape"
Шеската има добра сторија и само тоа ми се свиѓа.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.502
Поени од реакции
87.424
Вреди да се симне најновата Tomb Raider?

Kajgana Shop

На врв Bottom