На руски е.Излезе навалете
SEEDИзлезе навалете
Far Cry 3 1 --- 2012-11-28
00:40:22 7.32
GB 0
times 1 0
Досега немам прочитано лошо ревју од релативно познати медиуми, критичари and whatnot.SKIDROW моментално аплоадираат торент за Far Cry 3. За неколку часа би требало да биде достапна на Arena и Zamunda
П.С за тие што ќе ја спуштаат нека кажет каква е оптимизацијата, дали фрејм рејтовите се добри
И кај е ?SKIDROW моментално аплоадираат торент за Far Cry 3. За неколку часа би требало да биде достапна на Arena и Zamunda
П.С за тие што ќе ја спуштаат нека кажет каква е оптимизацијата, дали фрејм рејтовите се добри
Е кај е де? Од вчера пишит uploading.torrent и на сите други линкови на нивнана страна... изгледа ќе ја издадет на 30 октомври кога официјално излегуват играта, до сега сите што излегоја на Zamunda и Arena се руски.И кај е ?
3DMGAME-Far.Cry.3.The.Lost.Expeditions.Deluxe.Edition.Retail.Multi5.Incl.Crack-3DMЕ кај е де? Од вчера пишит uploading.torrent и на сите други линкови на нивнана страна... изгледа ќе ја издадет на 30 октомври кога официјално излегуват играта, до сега сите што излегоја на Zamunda и Arena се руски.
Moже дека таа страна нема врска со skidrow.Е кај е де? Од вчера пишит uploading.torrent и на сите други линкови на нивнана страна... изгледа ќе ја издадет на 30 октомври кога официјално излегуват играта, до сега сите што излегоја на Zamunda и Arena се руски.
Како што пишува во коментари, руско е... али гледам има English Files на Arena и Deluxe Edition3DMGAME-Far.Cry.3.The.Lost.Expeditions.Deluxe.Edition.Retail.Multi5.Incl.Crack-3DM
ovaa ruski e?
20posto e kaj mene oti, ne kacuva..
Задње Deponia/Chaos on Deponia ја изиграв. Интересна.Дај кажете некоја авантура, да се убива досада
Процесор: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000 + 2.60 GHz
RAM 2GB
Графичка: NVIDIA GeForce 8500 GT