Нови игри

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
Еве ви иксбоксаши
Far Cry 3 XBOX360-COMPLEX

Член од
1 јануари 2012
Мислења
193
Поени од реакции
31
SKIDROW моментално аплоадираат торент за Far Cry 3. За неколку часа би требало да биде достапна на Arena и Zamunda :)

П.С за тие што ќе ја спуштаат нека кажет каква е оптимизацијата, дали фрејм рејтовите се добри :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
SKIDROW моментално аплоадираат торент за Far Cry 3. За неколку часа би требало да биде достапна на Arena и Zamunda :)

П.С за тие што ќе ја спуштаат нека кажет каква е оптимизацијата, дали фрејм рејтовите се добри :)
Досега немам прочитано лошо ревју од релативно познати медиуми, критичари and whatnot.
Се надевам нема да чекаме кракови со денови..

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307

И кај е ?

Член од
1 јануари 2012
Мислења
193
Поени од реакции
31
Е кај е де? Од вчера пишит uploading.torrent и на сите други линкови на нивнана страна... изгледа ќе ја издадет на 30 октомври кога официјално излегуват играта, до сега сите што излегоја на Zamunda и Arena се руски.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Е кај е де? Од вчера пишит uploading.torrent и на сите други линкови на нивнана страна... изгледа ќе ја издадет на 30 октомври кога официјално излегуват играта, до сега сите што излегоја на Zamunda и Arena се руски.
3DMGAME-Far.Cry.3.The.Lost.Expeditions.Deluxe.Edition.Retail.Multi5.Incl.Crack-3DM

ovaa ruski e?
20posto e kaj mene oti, ne kacuva..

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Moже дека таа страна нема врска со skidrow.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Far Cry додека не излезе Skidrow или Reloaded не ја чепкам.. нејкам да се заебам ко со Assassins Creed 3.

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Sherlock Holmes: The Awakened, Vs Jack The Ripper, Testament of Sherlock Holmes, Secret Files Tunguska, Secret Files 2 Puritas Cordis, Secret Files 3, Syberia 1, 2, Broken Sword сите делови итн. Не само што ќе убиваш досада него и ќе размислуваш логички цело време, мерак игри.:)

Член од
1 јануари 2012
Мислења
193
Поени од реакции
31
3DMGAME-Far.Cry.3.The.Lost.Expeditions.Deluxe.Edition.Retail.Multi5.Incl.Crack-3DM

ovaa ruski e?
20posto e kaj mene oti, ne kacuva..
Како што пишува во коментари, руско е... али гледам има English Files на Arena и Deluxe Edition

Надополнување: Изгледа Deluxe Edition е Multilanguage како што пишува
"Languages = English, German, French, Italian, Spanish, Portuguese, Polish, Danish, Dutch, Finnish, Norwegian, Swedish
Languages with full audio support"
Али сепак велам да се чека од RELOADED или SKIDROW ма да SKIDROW 101 % ќе кикснет во првиот крак :D

Kajgana Shop

На врв Bottom