Нови игри

Член од
30 јануари 2013
Мислења
162
Поени од реакции
136
Изгледа како неискористен потенцијал на енџинот, според мене требало повеќе реализам место навраќање дури од тоа како што изгледаше кецот.
Како и да е, небитни ствари, гејмплејот е битен овде. Би требало да е интересна.
Па јас би бил задоволен дури и да е скроз ист гејмплејот само да има нови мапи за time trial па да си праам speedrun. На првата се оставив од трчање по тоа time trial мапите, една од оние ретки игри кои сум ги играл повеќе од неколку дена и повеќе од еднаш :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
И GRID кецот беше многу добро оптимизирана, се сеќавам дека ја играв на максимални сетинзи на 7300GT, па очекував и од оваа исто така да биде добро оптимизирана. Сега ќе ја симнам и ќе видам за што се работи :)
ne ocekuvaj mnogu, ako kecot si ja igral na maksimum ovaa kje ja igras na minimum a moze i da ne ti ja pusti posto e antika taa graficka.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Немојте да мислите дека ексклузивните игри за Xbox One се ексклузиви во вистинска смисла на зборот, како на пример Forza или God of War.

Microsoft го користи тој термин и за игри кои ПРВО ќе излезат за Xbox, а потоа за PlayStation. Немам точни податоци за сите, но не го сфаќајте буквално тоа, ретко која third-party игра е ексклузива денес.
--- надополнето: 16 јуни 2013 во 14:04 ---
Него ќе заборавев, ја игра од вас некој Trial Evolution: Gold на PC?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Немојте да мислите дека ексклузивните игри за Xbox One се ексклузиви во вистинска смисла на зборот, како на пример Forza или God of War.

Microsoft го користи тој термин и за игри кои ПРВО ќе излезат за Xbox, а потоа за PlayStation. Немам точни податоци за сите, но не го сфаќајте буквално тоа, ретко која third-party игра е ексклузива денес.

Ја играв постарата игрица на xbox значи многу многу заразна игра. Станува премногу тешка, една стаза сум пробувал по 20 пати да ја поминам.

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Age of Empire Online (2011)

Ми се допаѓа играва излезе во 2011.Само да ве прашам ако некој ја има играено нека ми каже како да ја играм и јас.Си направив акаунт па ми бараше некој клуч така некако и неможам да го најдам.:confused:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076

Age of Empire Online (2011)

Ми се допаѓа играва излезе во 2011.Само да ве прашам ако некој ја има играено нека ми каже како да ја играм и јас.Си направив акаунт па ми бараше некој клуч така некако и неможам да го најдам.:confused:

Не сум сигурен ама бара сериски од Windows. Барем така паментам, ја пробав јас интересна беше, ама ако сакаш да се надградуваш треба со пари да купуваш некој работи. Не е баш така фрее. Се игра и без надградби но не е тоа тоа

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Не сум сигурен ама бара сериски од Windows. Барем така паментам, ја пробав јас интересна беше, ама ако сакаш да се надградуваш треба со пари да купуваш некој работи. Не е баш така фрее. Се игра и без надградби но не е тоа тоа
А да ми дадеш ти тоа што го велиш ако го знаеш???

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
А да ми дадеш ти тоа што го велиш ако го знаеш???

јас имам лиценциран Windows и затоа можев, види побарај по интернетов сериски за Windows ако фати некој.

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
јас имам лиценциран Windows и затоа можев, види побарај по интернетов сериски за Windows ако фати некој.
Ај да пробам но ке видам немам време за такви работи досадно со овие Онлине само нешто бараат.:D

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767

Многу јако игриче али ај дигнав раце од него го симнав и од Замунда и од PirateBay ама нејќе да ја упали играта а упатствата убаво ги следев при инсталација ако ја средиш сподели:D

Kajgana Shop

На врв Bottom