- Член од
- 6 јуни 2009
- Мислења
- 3.094
- Поени од реакции
- 445
Што е ова?freeflow combat и platforming
Што е ова?freeflow combat и platforming
freeflow combat имаш во Batman Arkham Asylum и City например, а за платформинг мислам дека треба да се консултираш со интернет за да не објаснувам нешто што може да се долови лесно преку слика, ама ај пример за најпрост платформинг ти се игрите од типот на Mario Bros. а платформингот што се очекува од една игра од типот на Remember Me е оној што може да се најде во Prince of Persia.Што е ова?
Не ги знам баш добро Бетмениве, ај ако можеш кажи ми посликовито. Пример што не е тоа, фрифлоу, што е спортивното на тоа, па потоа и што е тоа.freeflow combat имаш во Batman Arkham Asylum и City например, а за платформинг мислам дека треба да се консултираш со интернет за да не објаснувам нешто што може да се долови лесно преку слика, ама ај пример за најпрост платформинг ти се игрите од типот на Mario Bros. а платформингот што се очекува од една игра од типот на Remember Me е оној што може да се најде во Prince of Persia.
Xbox One exclusiveЕ ова е за gif-от
Шо вака ја нема Клементина? Некако премногу се пет приказни во една епизода.
Coming this summer to PlayStation 3, Xbox LIVE, PC/Mac, iOS
Не знам, знам само дека едвај ја чекам играва!Шо вака ја нема Клементина? Некако премногу се пет приказни во една епизода.
Quick Time Events: The GameЕ ова е за gif-от
Od site sto gi vidov ovaa najmnogu me voodusevi oddamna nemam igrano nesto vakvo. Isto i Metal Gear Solid. Inaku xbox one exclusive znaci deka nema da ja ima za ps4 ili deka prvo izleguva za xbox pa posle za ps4 ?Е ова е за gif-от
Exclusive значи дека ќе излези ексклузивно за таа конзола. Во случајот на Ryse, за Xbone само. Некогаш се случува по неколку години да излезе и на друга платформа, ама за Ryse нема шанси, оти може да се игра само со Kinect.Od site sto gi vidov ovaa najmnogu me voodusevi oddamna nemam igrano nesto vakvo. Isto i Metal Gear Solid. Inaku xbox one exclusive znaci deka nema da ja ima za ps4 ili deka prvo izleguva za xbox pa posle za ps4 ?
Mirror's edge 2
Да не остани неспомнато .
Моите први импресии од GRID 2 се дека играта е феноменална. Графиката е одлична а играта лета затоа што е префектно оптимизирана. Како шо реков и погоре со оглед на безвезните NFS и TDU во последните години фалеше ваква игра за ПЦ.
Тјунирање нема, бар јас сега за сега не видов, и изгледот многу не е менлив, освен бојата на колата и некои шари шо се ставаат нема друго.