lamja25
Grande FIORENTINA !!!
- Член од
- 5 декември 2007
- Мислења
- 2.339
- Поени од реакции
- 66
valjda samo sea za sea ponataka sigurno i po drugite gradoviБев денес да прашам во Струга,
ми рекоа дека Екстримов ќе бил достапен само за Скопје
valjda samo sea za sea ponataka sigurno i po drugite gradoviБев денес да прашам во Струга,
ми рекоа дека Екстримов ќе бил достапен само за Скопје
Се потпишува договор на 1 година.Никаде во понудата не видов дека треба да се потпише договор на некое време(1год,24месеци итн.) па ако има некој приклучено нека кажи дали има такво нешто или кога сакаш можиш да се исклучиш.
на хартија DUO води ама во пракса незз. доколку некој ги има испробано и 2та пакета нека каже.Што е подобро, DUO или Call & Surf?
Искрено, сакам да сум на првото, но ова второво како да има подобри можности.
Што би препорачале?
Дуо за интернет. Кол за телефонија.Што е подобро, DUO или Call & Surf?
Искрено, сакам да сум на првото, но ова второво како да има подобри можности.
Што би препорачале?
Како тоа го препорачуваш,а сеуште е рано да збориме?Дуо за интернет. Кол за телефонија.
Дуо незнам како ќе се покаже, сеуште му е рано да збориме.
Се надоврзав на тој што го цитираше, према тоа како се напишани работите на хартија. Али не се стиснал ко што треба Мулти Цитатот:nesum:Како тоа го препорачуваш,а сеуште е рано да збориме?
Тик,так...сам си контрираш
Никој не го спомна квалитетот или жицата. Реков телеком ми дава 100 саати, оннет незнам таму колку минути 500 мислам беа. Појасно ти е сега?Decki gledam sto pisuvate i sakav da vi kazam deka jas go imam doma paketot Duo extreme i leta tooopp znaci siminjam od torenti so 10Mbps i stvarno e neogranicen bidejki prosliot mesec imam simanto okolu 315gb i nikoj ni mi ja namali brzinata ni mi go stopirase transferot.
Gledam deka se dvoumite okolu telefonot koj go davaat so internetot ama mene mi objasnija deka Onnet ili Ontel (isto e) ja iznajmuva linijata od t-home i go nudi istiot kvalitet bidejki e istata zica na mnogu podobri centrali.
Moj predlog e site da si go zemete paketot i da si brkate rabota :salut:
Pa jas go skluciv vo 07 mesec togas go vikaa neso duo flat i toa bese zosto imav frki so wadsl-ot pa mi ponudija nekoja nova ponuda i da cekav 30dena dodeka mi go odobrija a sea gledam deka se vika extreme i jas se cudev dali e istiot paket i bev prasav vo Biser i mi potvrdija.Кога почнаа со понудава...нели беше пред отприлика месец,со тоа што требаше да чекаш 30/40 дена.
Како го зема ти?
И дај линк од speedtest,ама сега во моментов
A za sto ti dava T-home 100 saata za razgovor vo nivnata mreza??Никој не го спомна квалитетот или жицата. Реков телеком ми дава 100 саати, оннет незнам таму колку минути 500 мислам беа. Појасно ти е сега?