Новите пакети DUO Extreme од On.net

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2005
Мислења
571
Поени од реакции
8
noob,, i ja go imam extrimov veke mesec dena ali nikako da izvadi preformansi ko tvoive :( kazi mi imas smeneto vo oprema nesto,, so toj iskratel modemot si ili imas neso svoe staveno?
On.net има само искрател опрема и кај сите истата се дава Iskratel Callisto 821+, пробај со download од http://mirror.on.net.mk, пушти некој торент паралелно и спореди како ќе иде брзината.

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
noob,, i ja go imam extrimov veke mesec dena ali nikako da izvadi preformansi ko tvoive :( kazi mi imas smeneto vo oprema nesto,, so toj iskratel modemot si ili imas neso svoe staveno?[/quote

најбитна работа е колку си оддалечен од централата и квлатитетот на твојата парица.Ако имаш лоша парица тешко дека некогаш ќе успееш да извадиш 10 мб .

С

Спенсер

Гостин
ееее мамето нивно но нетско, немаат можност за дуе екстрим у волоково

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
кој ти кажа тоа.
на кој број ти почнува бројот?

и не бидете сељаци.не зависи од оннет, зависи од телеком

ЕДИТ:
Ако си на централата во Ѓорче Петров одприлика за месец дена ќе има техничка можност

С

Спенсер

Гостин
кој ти кажа тоа.
на кој број ти почнува бројот?

и не бидете сељаци.не зависи од оннет, зависи од телеком

ЕДИТ:
Ако си на централата во Ѓорче Петров одприлика за месец дена ќе има техничка можност

добро бе па и ти,заебанција, знам дека е до телеком,ми кажаа, бројот ми е 2054 ... па изгледа сум на ѓорче петров,најверојатно

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
добро бе па и ти,заебанција, знам дека е до телеком,ми кажаа, бројот ми е 2054 ... па изгледа сум на ѓорче петров,најверојатно
Шо си толку фин со тие НоНет бе,уште и сељаци не нарекува ,треба да се извинат ако сакаат да им бидеме муштерии,модераторите ќе се согласат со мене,нека си средат мрежата................

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
Шо си толку фин со тие НоНет бе,уште и сељаци не нарекува ,треба да се извинат ако сакаат да им бидеме муштерии,модераторите ќе се согласат со мене,нека си средат мрежата................
а ти се најде засегнат.кој те спомна тебе...или пак си ја имаш мувата на капата па збориш.а кој па тебе ти стави нож под грло да се префрлаш на ОННЕТ:
не рипај кога не си спомнат....така ли е модератори на форумов.

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
како што ми кажаа денеска екстримов ќе биде достапен само за скоппјанишчата во наредниве месеци.
другите(сељаци:)) меѓу кои сум и јас ќе си почекаме уште 3-4 месеца т.е. најверојатно после нова година.

Член од
23 јануари 2005
Мислења
571
Поени од реакции
8
Претапа ping за ваков нет :(
Незнам што сте запнале со таа латенција, ако ви е за симнување филмови незнам како ќе ја осетиш?? Освен ако играш некоја игра може да ја осетиш латенцијата ама јас играв кантер и просечна латенција ми беше 30-50мс што е топ за кантер играње. На крај краева овие сервери може и да не се нај нај.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
403
Поени од реакции
7
Па на speedtest не се сите сервери еднакво моќни и со конекција со иста брзина.
А и до секој тест сервер патот не е ист.
Затоа има разлика во зависност од каде тестираш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom