ja imam 138kb/s
na on.net solo 15 sum!
dali e dobro vi e kazete
ова е на ЕКСТРИМ?!
ова е на ЕКСТРИМ?!
хммм... па не е лошо. 8,5 не очекував. мислев дека 8 ќе биде преку сила
Во врска со квалитетот на телефонската линија сум многу задоволен до сега не сум имал некаков проблем го имам интернетов 3 месеци, со телефонот не сум имал проблеми не се појавува ехо дур збориш. Единствено ако го утнеш поврзувањето на интернетотСпоред коментарите на луѓето телефон и интернет од Оннет може да биде поголем ризик од телеком во однос на квалитетот. Незнам дали има тема ама пишете за искуства, па да направиме еден сублимат кој е добар, а кој не.:kesa:
Значи типката на 181 не ме лажеше кога ми кажа дека брзината е до 10 м а во просек е 7-8 м ...... а вентилот го затвараат ли .... типката ми рече дека не го затвараат колку и да симнеш. Има ли вистина во ова?
Јас на спид тест кога го ставив интернетот измерив и 13мбпс, но сега според download развива до 1мб/с тоа му доаѓа некаде околу 9мбпс што е топ . Се разбира влиае и колку ти е одалечена централата од куќата.Значи типката на 181 не ме лажеше кога ми кажа дека брзината е до 10 м а во просек е 7-8 м ...... а вентилот го затвараат ли .... типката ми рече дека не го затвараат колку и да симнеш. Има ли вистина во ова?
Сега за сега сум задоволен, значи до сега не сум имал фрка само еднашка ми падна брзината на 3мбпс, значи тоа не го гледам на speedtest туку со Download од торенти и сајтови. Од сајт кога симнувам Download-от се движи од 700-900kb/s во зависност колкав е фајлот паралелно ако пуштам download на друг фајл брзината не се намалува кај другиот фајл.Треба noob да каже он го има екстримот 3 месеци