Новите пакети DUO Extreme од On.net

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
jas imam solo 15 i ide mnogu sporo ...70, 100,120 do 170kb najmnogu ama retko toa

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
ова е на ЕКСТРИМ?!
хммм... па не е лошо. 8,5 не очекував. мислев дека 8 ќе биде преку сила :)

Значи екстримот се покажа подобар ,тоа е добар знак за ОнНет ако продолжат да ставаат свои кабли,Телеком им прави пречки на стариот СОЛО дефинитивно, но мораа тоа порано да го знаат а не сега.Ќе се согласите нели..............................

Член од
27 септември 2008
Мислења
98
Поени од реакции
3
Според коментарите на луѓето телефон и интернет од Оннет може да биде поголем ризик од телеком во однос на квалитетот. Незнам дали има тема ама пишете за искуства, па да направиме еден сублимат кој е добар, а кој не.:kesa:

Член од
23 јануари 2005
Мислења
571
Поени од реакции
8
Според коментарите на луѓето телефон и интернет од Оннет може да биде поголем ризик од телеком во однос на квалитетот. Незнам дали има тема ама пишете за искуства, па да направиме еден сублимат кој е добар, а кој не.:kesa:
Во врска со квалитетот на телефонската линија сум многу задоволен до сега не сум имал некаков проблем го имам интернетов 3 месеци, со телефонот не сум имал проблеми не се појавува ехо дур збориш. Единствено ако го утнеш поврзувањето на интернетот

corba666

Аполитичен промакедонски
Член од
3 април 2008
Мислења
266
Поени од реакции
55
Значи типката на 181 не ме лажеше кога ми кажа дека брзината е до 10 м а во просек е 7-8 м ...... а вентилот го затвараат ли .... типката ми рече дека не го затвараат колку и да симнеш. Има ли вистина во ова?

Член од
23 јануари 2005
Мислења
571
Поени од реакции
8
Значи типката на 181 не ме лажеше кога ми кажа дека брзината е до 10 м а во просек е 7-8 м ...... а вентилот го затвараат ли .... типката ми рече дека не го затвараат колку и да симнеш. Има ли вистина во ова?
Јас на спид тест кога го ставив интернетот измерив и 13мбпс, но сега според download развива до 1мб/с тоа му доаѓа некаде околу 9мбпс што е топ :). Се разбира влиае и колку ти е одалечена централата од куќата.

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338
Jas ne veruvam iskreno deka nema da stavat nekoe ogranicuvanje kolku da potrosis ma nema sansi ama da vidime a ako se prefrlis na duo kolku placas mesecno za telefonot (pretplata) dali e dobar internet se gleda posle 3-4 meseci ova se pocetoci ....

corba666

Аполитичен промакедонски
Член од
3 април 2008
Мислења
266
Поени од реакции
55
Треба noob да каже он го има екстримот 3 месеци

Член од
23 јануари 2005
Мислења
571
Поени од реакции
8
Треба noob да каже он го има екстримот 3 месеци
Сега за сега сум задоволен, значи до сега не сум имал фрка само еднашка ми падна брзината на 3мбпс, значи тоа не го гледам на speedtest туку со Download од торенти и сајтови. Од сајт кога симнувам Download-от се движи од 700-900kb/s во зависност колкав е фајлот паралелно ако пуштам download на друг фајл брзината не се намалува кај другиот фајл.

Член од
15 септември 2008
Мислења
29
Поени од реакции
3
noob,, i ja go imam extrimov veke mesec dena ali nikako da izvadi preformansi ko tvoive :( kazi mi imas smeneto vo oprema nesto,, so toj iskratel modemot si ili imas neso svoe staveno?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom