THE_CHOSEN_ONE
1903-2012
- Член од
- 13 август 2007
- Мислења
- 3.724
- Поени од реакции
- 1.333
Ако има голи женски јас сум ЗА !
Aбе ти размисли малку. Кој интернет-едуциран револуционер, кој ја знае долгата историја на производи и исходи на овие 3 фирми, ќе сака покрај 2 одлични социјални мрежи да се префрли на третата (најлошата). Немаат шанса Микрософт.Ова најверојатно е трик на Microsoft и Facebook да го запрат налетот на Google+, мислете малку.
I guess Facebook was serious when said he he was going to be the new MySpace.кога помине мода на една мрежа идеме на друга, па на трета... како hi5, како myspace, како mIrc, како многу други кои не беа толку познати. Фејсбук еден ден ке биде како сега што е мирц.
Очигледно е дека ништо не разбираш, како и секаде Microsoft има вмешано прсти и во социјалните мрежи, купувајќи го Skype, каде е и договорот за Video Call, Microsoft и Facebook имаат партнерство, за да го запрат Google+ веднаш заедно ја доведоа опцијата Video Call, и сеа Microsoft ако е така како што велат ќе лансира камиказа социјална мрежа која би ја уништила Google+.Aбе ти размисли малку. Кој интернет-едуциран револуционер, кој ја знае долгата историја на производи и исходи на овие 3 фирми, ќе сака покрај 2 одлични социјални мрежи да се префрли на третата (најлошата). Немаат шанса Микрософт.
Сите акаунти шо ќе им бидат регистрирани ќе бидат ради “еј баш да видам колку е тиња“. Додека на гугл+ акаунтите беа “еј баш да видам какво е и сигурно ќе биде закон па и да не е - не го сакам фејсбук“.
--- надополнето: Sep 25, 2011 6:49 PM ---Коа ќе се логираш ти вика “The copy of your windows is not genuine“
Тролате или озбилно бе хахахахаха--- надополнето: Sep 25, 2011 6:49 PM ---
zdravo jas go imam istiot problem mozes li nekako da mi pomognes i da me posovetuvas sto da pravam???
ozbilna i seriozna sum ne se razbiram mnogu od kompjuteri...Тролате или озбилно бе хахахахаха
moze i jas sum na pogresen forum otidena neznam ni sto citam ni sto pravam samo sakam da go resam ovoj glupav problem a tuka sum nova samo sto se zacleniv za da dobijam odgovor ....ok jas se izvimuvam kako i da eozbilna i seriozna sum ne se razbiram mnogu od kompjuteri...
Девојко ти си залутала.Правиме муабет околу нова социјална мрежа како што е Фејсбук, а не нов Оперативен Систем.--- надополнето: Sep 25, 2011 6:49 PM ---
zdravo jas go imam istiot problem mozes li nekako da mi pomognes i da me posovetuvas sto da pravam???
fala mnooguuu golem pozdravДевојко ти си залутала.Правиме муабет околу нова социјална мрежа како што е Фејсбук, а не нов Оперативен Систем.
Незнам колку е овде дозволено варез но барај на Гугл WAT Remover 7 (ако имаш оперативен систем 7-ца) или пак WAT Remover XP (ако имаш XP).
Поздрав и ако имаш некој проблем слободно контактирај ме.
Aко имаш проблем нешто, слободно контактирај ме по Приватна Порака или пак на профил.fala mnooguuu golem pozdrav
Со оглед на фактот дека не верувам човек кој нема e-mail на hotmail, верувам дека ќе има премногу корисници уше од првиот денИсторијата покажала дека Мајкрософт секогаш последен му се придружува на забавата ама е и последен што останува, така да, очекуваме битка на социјалните мрежи