Читај подолу од страната има инфоБесплатни 1000 минути во целата мрежа на ОНЕ со најниска претплата на пазарот -399 денари !
http://www.netpress.com.mk/mk/vest.asp?id=95450&kategorija=2
ima nekoj povejke infoo za ova ..? na oficijalnava strana ne gledam nisto ...
Па за разлика од другиве две се подобри во се.Цццц срамота, и јас ги сметав за најдобра понуда. Сеа усраа
ONe nikogas ne bile dobri ni podobri od nikogo! Viue razbirate li deka tie postojano rabotat vo zagubi otkako se zaebaa sto go kupija cosmofon za skapi pari? svakate deka tie od nekade mora da vrakaat pari pa ako toa znaci da kradat i da izmisluvaat finti? Mislam ok slobodno ete ama posle ne se zalete ova ona i sl. nema fajde.Razmislete malku!Па за разлика од другиве две се подобри во се.
Одам во ОНЕ да потпишам договор, и ко за среќа ја прашувам уште еднаш таа ај објасни ми како се минутив во L тарифа. И типката ми вика:
-1000 минути кон ОНЕ
-имате 500 минути кон сите мрежи, вклучувајќи го и ОНЕ
-500 смс
-500 ммс
1гб нет.
И јас викам како мислиш 500 минути кон сите вклучувајќи го и ОНЕ, а 1000 само кон ОНЕ. И тогаш доаѓа моментов на вистината: Епа прво имаш 500 минути кон сите мрежи, вклучувајќи и ОНЕ, а кога ќе ги потрошиш тие, тогаш се активира пакет 1000 минути кон ОНЕ, а другите се наплакаат по 2.8 денари...
До каде им отиде маркетингот. Тие 500 минути кон другите мрежи реално се да кажеме пола.. али ајде. Тоа беше deal breaker за мене
На VIP ми истекува договорот кај и да е. Ако не ми понудат добри телефони ги откачувам. Ќе си се префрлам на ОНЕ постпејд. БООМ им е катастрофа како што гледам на ОНЕ, но понудата на телефони им е подобра од на Т-Мобајл и ВИП. Т-М се изгор скапи, а ВИП со мрежата се катастрофа. Едвај зборам преку нив. Цело време паѓа, а и не само кај мене, туку и кај повеќе што ги знам. Џабе им е да се најефтини кога мрежата им е крш.ONe nikogas ne bile dobri ni podobri od nikogo! Viue razbirate li deka tie postojano rabotat vo zagubi otkako se zaebaa sto go kupija cosmofon za skapi pari? svakate deka tie od nekade mora da vrakaat pari pa ako toa znaci da kradat i da izmisluvaat finti? Mislam ok slobodno ete ama posle ne se zalete ova ona i sl. nema fajde.Razmislete malku!
Океј човеку, дознавме дека поради икс причини си напушен на One и не мора во секоја можна тема да пишуваш вакви глупости.ONe nikogas ne bile dobri ni podobri od nikogo! Viue razbirate li deka tie postojano rabotat vo zagubi otkako se zaebaa sto go kupija cosmofon za skapi pari? svakate deka tie od nekade mora da vrakaat pari pa ako toa znaci da kradat i da izmisluvaat finti? Mislam ok slobodno ete ama posle ne se zalete ova ona i sl. nema fajde.Razmislete malku!
Tokmu taka...slobodno izrazuvanje...i ke pisuvam sto mislam, bidejki imam pravo na toa!Океј човеку, дознавме дека поради икс причини си напушен на One и не мора во секоја можна тема да пишуваш вакви глупости.
Да, слободно изразување и бла бла, ама ова е претеризам веќе.
Дали некој ќе ми поверува или не, нивна работа. Сериозна фирма несмее да си дозволи вработените да не го знаат продуктот. Она што посебно мене ме изиритира е тоа што на моето барање да потврди, таа потврди дека 500-те минути вклучуваат повици кон ОНЕ. Поради тоа, ме изгубија како клиент. И пази, ова ми го кажува вработена во салонот во Неком, што нели, е централа. Уште поинтересно е тоа што дури три нејзини колешки со слушаа муабетот, а ниту една од нив не ја прекина ниту пак и посочи дека кажува погрешна информација.Немој да пишуваш дезинформации, ќе ти поверува некој. Ако таа продавачката не била доволно образована да си ги знае пакетите, нејзин проблем.
Јас сум на M пакетот од 700 денари, баш сега проверив - имам 11 минути кон другите мрежи и 965 кон ONE. Што според твојата теорија не би било можно, нели?
Значи, тие 1000 се кон ONE, другите се кон другите мрежи и крај на приказната.
Се согласувам, затоа не те нападнав тебе него таа необразованата.Дали некој ќе ми поверува или не, нивна работа. Сериозна фирма несмее да си дозволи вработените да не го знаат продуктот. Она што посебно мене ме изиритира е тоа што на моето барање да потврди, таа потврди дека 500-те минути вклучуваат повици кон ОНЕ. Поради тоа, ме изгубија како клиент. И пази, ова ми го кажува вработена во салонот во Неком, што нели, е централа. Уште поинтересно е тоа што дури три нејзини колешки со слушаа муабетот, а ниту една од нив не ја прекина ниту пак и посочи дека кажува погрешна информација.
Ти си ги користел и ги користиш, можеби си во право, не го оспорувам тоа. Ама ОНЕ продаваат нешто, а незнаат што продаваат.. срамота е!